Κριστιάνο Ρονάλντο: Οταν μπλόκαρε το transfermarkt γιατί τον κοστολογούσαν 75 εκατομμύρια ευρώ

Κώστας Τόπας
Κριστιάνο Ρονάλντο: Οταν μπλόκαρε το transfermarkt γιατί τον κοστολογούσαν 75 εκατομμύρια ευρώ

bet365

Όταν ήταν ακόμα στη Γιουβέντους το 2020, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε τα παράπονά του στο Transfermarkt για την αγοραία αποτίμησή του και στη συνέχεια τους μπλόκαρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας δεν ήταν ευχαριστημένος με τη γνωστή ιστοσελίδα Transfermarkt για τη μείωση της μεταγραφικής του αξίας με αποτέλεσμα να τους αποκλείσει από Instagram πριν από μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα, σε μία επίλεκτη 11άδα από παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Ζόρζε Μέντες, ο Πορτογάλος αστέρας ναι μεν είχε πάρει θέση του στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο τα 75 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία τον κοστολόγησαν, δεν ήταν αρκετά για τον ίδιο.

Μπορεί το συγκεκριμένο ποσό να ήταν το δεύτερο υψηλότερο στη λίστα, καθώς πρώτος ήταν ο συμπατριώτης του Μπερνάντο Σίλβα με 100 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Ρονάλντο διαφώνησε κάθετα με αυτή την επιλογή της ιστοσελίδας και επικοινώνησε μαζί τους για να εκφράσει τα παράπονά του.

tra
H επίλεκτη 11αδα από παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Ζόρζε Μέντες/Transfermarkt

«Έστειλε πρώτα ένα μήνυμα στα παιδιά που ασχολούνται με τα social media της ιστοσελίδας. Του έδωσαν εξηγήσεις και του είπαν ότι "στα άτομα του δικού σου ηλικιακού γκρουπ, είσαι με διαφορά ο Νο 1. Νομίζω πως η διαφορά ήταν μεταξύ 30 και 50 εκατομμυρίων ευρώ όσον αφορά στον Ρονάλντο και στον επόμενο παίκτη της λίστας. Ακολούθως, μας έστειλε χαμογελαστά εικονίδια και έπειτα μας απέκλεισε», αποκάλυψε στην «Athletic» έναν χρόνο αργότερα ο συντονιστής της ιστοσελίδας, Κρίστιαν Σβαρτς.

Από την άλλη βέβαια, ο Κρίστιαν Σβαρτς και οι υπόλοιποι συνεργάτες του θα μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι πλέον με την επιλογή τους, καθώς η μεταγραφή του Κριστιάνο από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξεπέρασε τα 24 εκατομμύρια ευρώ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα