«Η Λίβερπουλ δεν δέχεται τα αιτήματα του Σαλάχ για νέο συμβόλαιο»

«Η Λίβερπουλ δεν δέχεται τα αιτήματα του Σαλάχ για νέο συμβόλαιο»

Κώστας Τόπας
«Η Λίβερπουλ δεν δέχεται τα αιτήματα του Σαλάχ για νέο συμβόλαιο»

bet365

Δημοσίευμα της «Mirror» αποκαλύπτει ότι η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να κάνει αποδεκτά τα αιτήματα που έχει ο Μοχάμεντ Σαλάχ για το νέο του συμβόλαιο.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ, θέλει να διασφαλίσει το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ στο «Άνφιλντ» μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023. Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μια μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία.

Πριν από μερικές ημέρες η «Telegraph» ανέφερε ότι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ εμφανίζεται ανήμπορη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αιγύπτιου αστέρα όσο κι αν το συζητήσουν. Αυτή τη φορά η «Mirror» δίνει νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας λέγοντας πως ο Σαλάχ απαιτεί 400.000 με 500.000 ευρώ την εβδομάδα. Ποσά τα οποία είναι απαγορευτικά για την Λίβερπουλ, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμείβεται με 500.000 ευρώ την εβδομάδα και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με 400.000 ευρώ την εβδομάδα και ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλει να πλησιάσει τους δύο αντιπάλους του και να γίνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Premier League.

Πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εξέφρασε γι' ακόμη μία φορά την επιθυμία του να παραμείνει στην Λίβερπουλ, τονίζοντας ωστόσο πως η παραμονή του στην ομάδα βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα