Λίβερπουλ: Καμία έρευνα για την αναβολή του ημιτελικού και τα κρούσματα

Λίβερπουλ: Καμία έρευνα για την αναβολή του ημιτελικού και τα κρούσματα

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Καμία έρευνα για την αναβολή του ημιτελικού και τα κρούσματα

bet365

Η EFL παρά τις πιέσεις που δέχθηκε, δεν θα ψάξει τίποτα στην περίπτωση της αναβολής που αποφασίστηκε για τον πρώτο ημιτελικό της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ για το League Cup και το θέμα των κρουσμάτων κορονοϊού.

Η διοργανώτρια αρχή του Carabao Cup και των τριών χαμηλότερων επαγγελματικών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου, άκουσε παράπονα από αρκετές ομάδες των Championship, LeagueOne και LeagueTwo τις τελευταίες ώρες.

Αυτά τα παράπονα αφορούσαν στη δήλωση του Κλοπ περί του ενός κρούσματος που είχε τελικά η Λίβερπουλ, σε πλήρη αντίθεση με την έξαρση που παρουσιαζόταν τις προηγούμενες μέρες και οδήγησε με λανθασμένα συμπεράσματα στην αναβολή του ημιτελικού με την Άρσεναλ για το LeagueCup.

Ο λόγος είναι πως οι σύλλογοι των χαμηλότερων κατηγοριών είχαν ζητήσει πολλάκις αναβολές σε δικά τους ματς λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο εσωτερικό τους και είχαν εισπράξει αρνητική απάντηση. Τώρα, η EFL αποφάσισε να μη γίνει ο πρώτος ημιτελικός του «Έμιρεϊς», παρά το γεγονός πως οι «κόκκινοι» είχαν μόλις ένα κρούσμα έπειτα από τρεις διαφορετικούς ελέγχους.

Όπως και να 'χει, η έρευνα για την οποία πίεσαν την Football League αρκετές ομάδες, δεν θα πραγματοποιηθεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα