Τσέλσι - Λίβερπουλ: Μπλε αντεπίθεση και 2-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά (vid)

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι - Λίβερπουλ: Μπλε αντεπίθεση και 2-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά (vid)

bet365

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για την Τσέλσι προκειμένου να επιστρέψει για τα καλά στο ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ και να ισοφαρίσει σε 2-2, στιγμές πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου.

Απίθανη επιστροφή της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Μέσα σε ένα εκρηκτικό τετράλεπτο, οι Μπλε κατάφεραν να φέρουν τα πάνω - κάτω κόντρα στη Λίβερπουλ και να ισοφαρίσουν σε 2-2 λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Την αρχή έκανε ο Ματέο Κόβασιτς με το πιο «τρελό» γκολ της καριέρας του και έθεσε παράλληλα σοβαρή υποψηφιότητα με το... καλησπέρα του 2022 για ένα από τα καλύτερα της χρονιάς στην Premier League!

Στο 42΄η άμυνα των Κόκκινων απομάκρυνε το κόρνερ και πριν η μπάλα σκάσει στο χορτάρι, ο Κροάτης έπιασε ασύλληπτο, μονοκόμματο βολέ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο «παραθυράκι» της εστίας.

Και πριν καλά - καλά προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν την ισοφάριση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πούλισικ έφυγε μόνος του απέναντι από τον Κέλεχερ και με ψύχραιμο πλασέ «έσβησε» το ασφαλές προβάδισμα της Λίβερπουλ, γράφοντας το 2-2.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα