Μίλνερ: Βάζει σε όλους τα γυαλιά με τα χιλιόμετρα που διανύει!

Μίλνερ: Βάζει σε όλους τα γυαλιά με τα χιλιόμετρα που διανύει!

Κώστας Ζάλιαρης
Μίλνερ: Βάζει σε όλους τα γυαλιά με τα χιλιόμετρα που διανύει!

bet365

O απόλυτος επαγγελματίας. Ένας από τους καλύτερους αθλητές. Ένας υπαρχηγός στον οποίο η Λίβερπουλ στηρίζεται απόλυτα. Ο Τζέιμς Μίλνερ φτάνει στα 36 έτη ζωής και ακόμα βάζει τα γυαλιά σε όλους με τις επιδόσεις του.

Ο «Μίλι» είναι από τους πιο έμπειρους του ρόστερ των Πρωταθλητών Αγγλίας του 2020 αυτή τη στιγμή και ο Κλοπ του έχει δώσει το ελεύθερο να ενεργεί ως ηγέτης, μιλώντας συνεχώς και καθοδηγώντας τους συμπαίκτες του μαζί με τον Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο Τζέιμς Μίλνερ ακόμα και στον ελεύθερό του χρόνο προτιμά να βρίσκεται στο γήπεδο και πολλές φορές έχει παρακολουθήσει τόσο τη δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ, όσο και το γυναικείο τμήμα, δείχνοντας με την παρουσία του πως ενδιαφέρεται για το καλό του συλλόγου.

Αυτός ο πιστός στρατιώτης των «κόκκινων» μπορεί να φτάνει σιγά σιγά στα 36 έτη ζωής, όμως, η Premier League θα πρέπει να είναι απόλυτα υπερήφανη που τον έχει μαζί της.

Σε σύγκριση με 427 ποδοσφαιριστές στη Λίγκα που έπαιξαν τουλάχιστον 500 λεπτά μέσα στο 2021, ο Μίλνερ διένυσε τα περισσότερα χιλιόμετρα ανά 90λεπτο, με την επίδοσή του να φτάνει στα 12,7χλμ.!

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα