Τούχελ: «Τα λόγια του Λουκάκου χάλασαν την ηρεμία στ' αποδυτήρια»

Τούχελ: «Τα λόγια του Λουκάκου χάλασαν την ηρεμία στ' αποδυτήρια»

Κώστας Ζάλιαρης
Τούχελ: «Τα λόγια του Λουκάκου χάλασαν την ηρεμία στ' αποδυτήρια»

bet365

Ο Τόμας Τούχελ δεν είχε κανένα πρόβλημα να σχολιάσει τις δηλώσεις του Λουκάκου περί δυσαρέσκειας στην Τσέλσι, ισχυρίστηκε πως ο Βέλγος δεν δείχνει προς τα έξω ότι δεν περνάει καλά, αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε δυσαρέσκεια.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έβαλε «φωτιά» στην καθημερινότητα της Τσέλσι με τη δήλωση περί της αγάπης που τρέφει για την Ίντερ και την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Μιλάνο, δηλώνοντας μάλιστα πως δεν είναι χαρούμενος στους «μπλε» του Λονδίνου και πως δεν του ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού του Τούχελ.

Ο Γερμανός κόουτς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Ρομ δεν φαίνεται δυσαρεστημένος, αλλά χάλασε τ' αποδυτήρια της ομάδας με αυτό που είπε. Δεν μας άρεσαν όσα είπε γιατί προκαλεί “φασαρία” που ούτε βοηθάει, ούτε τη χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο και να το αναλύουμε. Είναι εύκολο να παίζεις με τις λέξεις και τελικά στο φινάλε να καταλαβαίνεις ότι ίσως και να μην έχει πει κάτι τόσο τρομερό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα