Λίβερπουλ: Η συγγνώμη του Ρόμπερτσον για το σκληρό μαρκάρισμα στον Έμερσον

Newsroom
Λίβερπουλ: Η συγγνώμη του Ρόμπερτσον για το σκληρό μαρκάρισμα στον Έμερσον

bet365

Την ευθύνη των πράξεων του ανέλαβε ο Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος απολογήθηκε για το σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Έμερσον που οδήγησε στην αποβολή του κόντρα στην Τότεναμ.

Πρωταγωνίστησε απέναντι στην Τότεναμ, αλλά το πρόσημο της εμφάνισής του παραμένει... μετέωρο. Κι αυτό διότι παρά το προβάδισμα που χάρισε στη Λίβερπουλ στο 69΄, οκτώ λεπτά αργότερα ο Άντι Ρόμπερτσον προέβη σε μια αψυχολόγητη ενέργεια που τελικά οδήγησε στην αποβολή του.

Αιτία δεν ήταν άλλη από ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Έμερσον σε μια ανύποπτη στιγμή, κίνηση που τελικά ανάγκασε τον ρέφερι να του δείξει την κόκκινη κάρτα και μαζί τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Μετά το φινάλε πάντως ο Σκωτσέζος θέλησε να απολογηθεί για αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια και ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων του, μέσω ανάρτησης στα social media.

«Έχω μάθει να αναλαμβάνω την ευθύνη όταν έχω κάνει κάτι λάθος και πρέπει να παραδεχτώ πως αυτό το μαρκάρισμα ήταν κακό και λανθασμένο. Δικό μου λάθος που τους έδωσα την ευκαιρία να πάρουν αυτή την απόφαση. Θα ήταν καλύτερο να μην μιλήσω για άλλα πράγματα που συνέβησαν στο ματς, πέρα από το πόσο περήφανος νιώθω για την υπόλοιπη ομάδα. Εκτός από μένα, τα παιδιά έδειξαν την κλάση τους κάτω από απίστευτα δύσκολες συνθήκες. Απίστευτη πάντως ήταν και η στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Μακάρι να σας είχαμε ανταμείψει και με μια νίκη. Να προσέχετε, YNWA» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα