Μαρτινέλι: Από παγκίτης έχει γίνει ο ήρωας της Άρσεναλ (vid)

Μαρτινέλι: Από παγκίτης έχει γίνει ο ήρωας της Άρσεναλ (vid)

Κώστας Τόπας
Μαρτινέλι: Από παγκίτης έχει γίνει ο ήρωας της Άρσεναλ (vid)

bet365

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι έχει πάρει από το χέρι την Άρσεναλ και με τις τρομερές εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μικέλ Αρτέτα.

Η φετινή σεζόν για τον 20χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Μικέλ Αρτέτα δεν έβλεπε στο πρόσωπο του έναν παίκτη ο οποίος είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της φανέλας των «κανονιέρηδων».

Παρ' όλα αυτά, ο Μαρτινέλι δεν το έβαλε κάτω, έσκυψε κεφάλι και με σκληρή δουλειά κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού και παράλληλα να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Άρσεναλ στα τελευταία παιχνίδια.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο νεαρός αστέρας της Άρσεναλ, έβλεπε ενδεκάδα με τα... κιάλια, καθώς ήταν στον πάγκο στα επτά από τα δώδεκα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του. Ωστόσο, ο Αρτέτα του έδωσε φανέλα βασικού στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς και δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Κι αυτό διότι ο Μαρτινέλι σε αυτό τον αριθμό αγώνων, έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του οδηγώντας την σε επιτυχίες κι έχοντας απολογισμό τέσσερα τέρματα και δύο ασίστ. Η τελευταία του παράσταση ήταν στο ματς με τη Λιντς, εκεί όπου μέσα σε διάστημα 29 λεπτών κατάφερε να βρει δύο φορές δίχτυα και να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φύγει με το τρίποντο (1-4) από το «Έλαντ Ρόουντ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα