Σαλάχ για αρνητές εμβολίου: «Σαν να μου λέει κάποιος τυχαίος πώς να παίξω ποδόσφαιρο»

Σαλάχ για αρνητές εμβολίου: «Σαν να μου λέει κάποιος τυχαίος πώς να παίξω ποδόσφαιρο»

Σαλάχ για αρνητές εμβολίου: «Σαν να μου λέει κάποιος τυχαίος πώς να παίξω ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Μο Σαλάχ εξέφρασε τους λόγους πίσω από την επιλογή του να κάνει το εμβόλιο, αναφερόμενος παράλληλα στη δική του περιπέτεια με τον κορονοϊό στα τέλη του περασμένου έτους.

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Μο Σαλάχ είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Λίγες μέρες αργότερα, είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο που τον έδειχναν να γλεντάει στο γαμήλιο πάρτι του αδερφού του, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στα αγγλικά ΜΜΕ. Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο μετά, ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την περιπέτειά του με την Covid-19 σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του, αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε πλήρως έκτοτε και παράλληλα εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τους αρνητές του εμβολίου, κάνοντας επίκληση στην αυθεντία των ιατρών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας:

«Είναι γιατροί που έχουν μελετήσει και έχουν δουλέψει πάνω στην ιατρική για χρόνια. Αν έλεγα ότι οι εμβολιασμοί είναι λάθος, θα ήταν σαν κάποιος τυχαίος περαστικός στον δρόμο να μου έλεγε πώς να παίξω ποδόσφαιρο. Αν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει πως είναι το σωστό, πρέπει να τους ακολουθήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με τη νόσησή του και το πώς το αντιμετώπισε ο σύλλογος, είπε:

«Δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά σχολίασαν το γεγονός ότι κόλλησα τον ιό σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι ήταν ο γάμος του αδερφού μου. Δεν παντρεύεται κάθε μέρα ο αδερφός σου. Ελπίζω δηλαδή ότι ο δικός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα!».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα