Σαλάχ: «Χαίρομαι που ενδιαφέρεται για μένα η Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θέλω να φύγω από την Λίβερπουλ» (vid)

Κώστας Τόπας
Σαλάχ: «Χαίρομαι που ενδιαφέρεται για μένα η Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θέλω να φύγω από την Λίβερπουλ» (vid)

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, διαβεβαίωσε σε αιγυπτιακό τηλεοπτικό κανάλι την επιθυμία του να παρατείνει το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ, βάζοντας έτσι τέλος τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το Μέρσεϊσαϊντ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς μετά από 15 αγωνιστικές στην Premier League είναι ο πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 13 τέρματα αλλά και ο πρώτος «σερβιτόρος» έχοντας εννέα ασίστ.

Τα εντυπωσιακά του νούμερα έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Μπαρτσελόνα, η οποία τον έχει βάλει στη λίστα της ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Το συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού με την Λίβερπουλ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα από το αιγυπτιακό κανάλι MBC Masr, ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξακολουθεί να μην φαίνεται έτοιμος να φύγει από τη Λίβερπουλ, μιας και επιθυμία του είναι να παραμείνει στους «Reds».

«Έχω πει πολλές φορές ότι εάν η απόφαση εξαρτάται από εμένα, θέλω να μείνω στη Λίβερπουλ. Αλλά είναι στα χέρια της διοίκησης και πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Χαίρομαι που μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για μένα, αλλά είμαι χαρούμενος στη Λίβερπουλ και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή προτιμώ να μείνω στην Premier League γιατί είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα στον κόσμο», ήταν το σχόλιό του στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό κανάλι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα