Ράνγκνικ: «Βγάζουμε το καπέλο στον Ρονάλντο» (vids)

Ράνγκνικ: «Βγάζουμε το καπέλο στον Ρονάλντο» (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Ράνγκνικ: «Βγάζουμε το καπέλο στον Ρονάλντο» (vids)

bet365

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μίλησε για τη πρώτη του νίκη στη τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ντεμπούτο του Ραλφ Ράγκνικ στη τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνοδεύτηκε με νίκη, καθώς οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας χάρη στο φανατστικό γκολ του Φρεντ. Ο Γερμανός προπονητής στις δηλώσεις μετά το ντεμπούτο του εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και για το πρώτο μισάωρο της ομάδας του, ενώ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συνεισφορά του στο πρέσινγκ.

«Μου προκάλεσε θετική έκπληξη η φυσική κατάσταση της ομάδας και η ένταση που είχαμε. Ήταν εκπληκτικό το πρώτο ημίωρο. Νομίζω πως παίξαμε σε πολύ υψηλό τέμπο και ένταση, πάντα με το πόδι στο γκάζι. Το μόνο που έλειπε σε αυτό το διάστημα ήταν που δεν βάλαμε ένα, δύο, τρία γκολ. Για μένα ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορείς να παίζεις σε αυτό το τέμπο σε όλο το ματς, αλλά ακόμα και μετά από αυτό είχαμε ακόμα τον έλεγχο του αγώνα. Μιας που το αναφέρουμε, η δουλειά του Ρονάλντο χωρίς τη μπάλα στα πόδια ήταν για να του βγάλουμε το καπέλο. Ομολογώ πως έμεινα έκπληκτος επειδή όχι μόνο παίξαμε την Πέμπτη, βραδινό ματς, αλλά είχαμε και δύο ημέρες λιγότερες συγκριτικά με την Κρίσταλ Πάλας για να ξαναβρούμε δυνάμεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραλφ Ράγκνικ .

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα