Γουότφορντ - Τσέλσι: Ο Κλέβερλι έδειχνε στον Αθπιλικουέτα για τον οπαδό που χρειαζόταν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση

Κώστας Ζάλιαρης
Γουότφορντ - Τσέλσι: Ο Κλέβερλι έδειχνε στον Αθπιλικουέτα για τον οπαδό που χρειαζόταν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση

bet365

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα δεν είχε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης τη στιγμή της διακοπής του ματς της Γουότφορντ με την Τσέλσι και ο Κλέβερλι του είπε ότι ένας οπαδός χρειαζόταν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι και ο Τόμας Τούχελ από την πρώτη στιγμή έδειξαν απόλυτα σύμφωνοι με την προσωρινή διακοπή του αγώνα και την επιστροφή των ομάδων στ' αποδυτήρια μετά την ενημέρωση που είχε ο ρέφερι από τους παίκτες για την ανάγκη να λάβει ιατρική φροντίδα ένας οπαδός στις εξέδρες.

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα δεν είχε καταλάβει τι γινόταν όταν άκουσε από τον διαιτητή πως οι παίκτες θα έπρεπε να επιστρέψουν στ' αποδυτήρια, με τον Τομ Κλέβερλι να του κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση του ΚΑΡΠΑ, με τον Ισπανό ν' αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί.

Φυσικά άπαντες έβαλαν την υγεία του οπαδού πάνω από το παιχνίδι και μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές δεν θα επέστρεφαν στον αγωνιστικό χώρο αν δεν είχε διακομιστεί ο άτυχος άνδρας στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα