Σαούλ: Ο εφιάλτης του συνεχίζεται...

Σαούλ: Ο εφιάλτης του συνεχίζεται...

Κώστας Ζάλιαρης
Σαούλ: Ο εφιάλτης του συνεχίζεται...

bet365

Συμμετοχή για ένα ημίχρονο. Ο Τούχελ ξανά εκτεθειμένος για την επιλογή του. Ο Σαούλ δεν μπορεί να προσαρμοστεί και γι' ακόμα μια φορά έκανε κάκιστη εμφάνιση με τη μπλε φανέλα.

Ο Σαούλ πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στην Γουότφορντ στο «Vicarage Road», όμως, δεν έκανε απολύτως τίποτα θετικό για την Τσέλσι που κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη, όπως ακριβώς σχολίασε ο Γερμανός προπονητής της...

Με μόλις 8 μεταβιβάσεις στο πρώτο 45λεπτο και όντας ο τρίτος στη σειρά με τις λιγότερες επαφές με τη μπάλα παρά τη σημασία του χώρου στον οποίο αγωνίζεται, ο Σαούλ απέτυχε να εκμεταλλευτεί ακόμα μια ευκαιρία που του δόθηκε στο λονδρέζικο κλαμπ.

Ο Τούχελ εξήγησε ότι είχε σκεφτεί να βγάλει στο ημίχρονο τον Μάρκος Αλόνσο και να στείλει τον Σαούλ ως αριστερό εξτρέμ, ωστόσο, με δεδομένο το ισόπαλο σκορ στην ανάπαυλα και τους κινδύνους του ματς, προτίμησε να βγάλει τον Ισπανό.

Ο εφιάλτης του 27χρονου μέσου στην Αγγλία συνεχίζεται και δεν υπάρχει καμία περίπτωση με τα ισχύοντα δεδομένα να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να διακοπεί ο δανεισμός του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα