Ντε Χέα: «Έχασε μεγάλες ευκαιρίες η Τσέλσι, βρισκόμαστε σε δύσκολη στιγμή» (vid)

Newsroom
Ντε Χέα: «Έχασε μεγάλες ευκαιρίες η Τσέλσι, βρισκόμαστε σε δύσκολη στιγμή» (vid)

bet365

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να δραπέτευσε με τον βαθμό από το Λονδίνο, όμως ο Ντε Χέα δεν κρύφτηκε πίσω από τα δάκτυλό του και παραδέχθηκε πως ακόμα τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν εξαφανιστεί.

Βαθμό σα... νίκη πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τσέλσι στο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους Κόκκινους Διάβολους να υποφέρουν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά τελικά να δραπετεύουν με την ισοπαλία.

Η εικόνα τους ωστόσο προβλημάτισε για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν, αφού το ντέρμπι μετατράπηκε από νωρίς σε Λονδρέζικο μονόλογο! Μετά το φινάλε μάλιστα ο Νταβίντ Ντε Χέα παραδέχθηκε πως η Τσέλσι είχε βάλει στα... σχοινιά την ομάδα του και κατέστησε σαφές πως έχουν ακόμα δρόμο να διανύσουν για να ξεπεράσουν τα αγωνιστικά προβλήματα.

«Νομίζω πως η προσπάθεια ήταν καλή, αλλά είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες για να είμαι ειλικρινής. Ακόμα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή. Ένιωθα τον κίνδυνο σε ολόκληρο σχεδόν το ματς. Έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, μας έδωσαν μια και μας και τελικά σκοράραμε» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα