Ζότα - Λίβερπουλ: Το πρωί τουρνουά FIFA 22, το απόγευμα σκόρερ και πανηγυρισμός αλά... video-game (vids)

Ζότα - Λίβερπουλ: Το πρωί τουρνουά FIFA 22, το απόγευμα σκόρερ και πανηγυρισμός αλά... video-game (vids)

bet365

Από το εικονικό χορτάρι σε αυτό του «Άνφιλντ» με διαφορά λίγων ωρών ο Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος εγκατέλειψε εσπευσμένα το τουρνουά FIFA για το ματς της Λίβερπουλ αλλά αποζημίωσε με δύο γκολ και πανηγύρισε με... τηλεχειριστήριο.

Ο Ντιόγκο Ζότα ήταν ο MVP της εμφατικής νίκης που πέτυχε η Λίβερπουλ κόντρα στη Σαουθάμπτον (4-0), ανοίγοντας τον δρόμο με τα δύο πρώτα γκολ (επτά συνολικά στη φετινή Premier League). Ο πανηγυρισμός του μετά την επίτευξη του 1-0 και το μάθημα... τριγωνομετρίας που δίδαξαν οι Reds έκλεψε ομολογουμένως τις εντυπώσεις, καθώς ο Πορτογάλος κάθισε στο χορτάρι και προσποιήθηκε πως παίζει σε ηλεκτρονική κονσόλα. Κι όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν απλά μια αντίδραση χαρακτηριστική του γκολ αλά video-game που σκόραρε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ζότα, λοιπόν, συμμετείχε σε τουρνουά FIFA 22 το πρωί του Σαββάτου και χρειάστηκε να εγκαταλείψει από τον τέταρτο γύρο για να προλάβει το παιχνίδι της Λίβερπουλ, στο οποίο θα ξεκινούσε βασικός! Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει τη δική του ομάδα gaming και αγωνίστηκε σε διεθνές προκριματικό τουρνουά, αλλά έπρεπε να αφήσει τους εικονικούς συμπαίκτες του για να παίξει μπάλα στην πραγματική ζωή.

Μέσω της ομαδικής τους συνομιλίας στο twitch, ο Πορτογάλος τους ξεκαθάρισε ότι θα χάσει τον επόμενο γύρο και τους ευχήθηκε καλή τύχη. Εκείνοι... ανταπέδωσαν για το ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον, στο οποίο ο 25χρονος στράικερ έκανε θραύση, δίχως βέβαια να ξεχάσει το τουρνουά που άφησε στη μέση!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα