Επικός διάλογος Σμάιχελ - Κάραγκερ: «Πήρατε ένα πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ και βγάλατε γλώσσα» (vid)

Κώστας Τόπας
Επικός διάλογος Σμάιχελ - Κάραγκερ: «Πήρατε ένα πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ και βγάλατε γλώσσα» (vid)

bet365

Πίτερ Σμάιχελ και Τζέιμι Κάραγκερ είχαν έναν απολαυστικό διάλογο «on-air» με τον Δανό παλαίμαχο πορτιέρε να την... λέει στον εμβληματικό αμυντικό της Λίβερπουλ,

Ενας διάλογος που θα θέλαμε σίγουρα να δούμε και στην Ελλάδα. Ο Πίτερ Σμάιχελ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζέιμι Κάραγκερ και του Μίκα Ρίτσαρντς, για να σχολιάσει το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League.

Οταν ο Δανός παλαίμαχος γκολκίπερ ρωτήθηκε για το αν αν θα δεχόταν ο ίδιος να κάτσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» απάντησε λέγοντας: «Φυσικά, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα, θα τη βοηθούσα με όποιο τρόπο μπορώ»,

Για να έρθει ο Κάραγκερ μετά την απάντηση του Σμάιχελ και να τον ρωτήσει: «Δεν είχες πάει στη Μάντσεστερ Σίτι;». Αμέσως άπαντες στο στούντιο «λύθηκαν» στα γέλια με τον Σμάιχελ πάντως να αντεπιτίθεται και να απαντάει στον Κάραγκερ, λέγοντας: «Τι συμβαίνει μ’ εσένα; Από τότε που η ομάδα σου (σ.σ. η Λίβερπουλ) πήρε ένα πρωτάθλημα, έβγαλες γλώσσα και μας κοιτάζεις όλους υποτιμητικά»!

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα