Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρουρείται από κομάντο με θητεία στο Αφγανιστάν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρουρείται από κομάντο με θητεία στο Αφγανιστάν

Newsroom
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρουρείται από κομάντο με θητεία στο Αφγανιστάν

bet365

Επίλεκτη ομάδα κρούσης με θητεία στο Αφγανιστάν έχει προσλάβει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την προστασία του οικογενειακού του κύκλου.

Ομάδα ειδικών δυνάμεων έχει επιστρατεύσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την προστασία τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του! Ο Πορτογάλος αστέρας δεν κάνει... εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την φύλαξη των αγαπημένων του και έχει επιλέξει τους συμπατριώτες του Σέρχιο και Χόρχε Ραμαλέιρο, δυο αδέρφια που υπηρέτησαν σε μονάδα κρούσης στο Αφγανιστάν.

Μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την πορτογαλική Αστυνομία δημόσιας ασφάλειας, οι δυο άνδρες προσλήφθηκαν από τον Κριστιάνο που τους θεώρησε ως κατάλληλους για να αναλάβουν το έργο της προσωπικής του φύλαξης.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιλέγει πρώην στρατιωτικούς για να γίνουν... σκιά του, αφού στο παρελθόν είχε προσλάβει πρώην αλεξιπτωτιστές, αλλά και έναν... πυγμάχο του MMA!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα