Κάλβερτ Λιούιν: H extreme φωτογράφιση με Prada φούστα και ροζ τσαντάκι

Κάλβερτ Λιούιν: H extreme φωτογράφιση με Prada φούστα και ροζ τσαντάκι

Newsroom
Κάλβερτ Λιούιν: H extreme φωτογράφιση με Prada φούστα και ροζ τσαντάκι

bet365

Ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν της μόδας ξαναχτύπησε με μια εκκεντρική εμφάνιση στο εξώφυλλο γαλλικού ανδρικού περιοδικού, φορώντας Prada φούστα και ροζ τσαντάκι και οι διαδικτυακοί του φανς... διχάστηκαν.

Μετά την αποχώρηση του Έκτορ Μπεγιερίν για τη Μπέτις, ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν έμεινε να κρατά μόνος του τη σημαία του «fashion-icon» στην Premier League. Γνωστός για τις ιδιότυπες στυλιστικές του επιλογές εδώ και χρόνια, ο Άγγλος φορ της Έβερτον... ξαναχτύπησε, με μια extreme εμφάνιση στο γαλλικό ανδρικό περιοδικό «Homme+» που δίχασε το κοινό του στα social media.

Όντας στο εξώφυλλο του τεύχους χειμώνα-άνοιξης 2022, ο Βρετανός στράικερ φωτογραφήθηκε με ρούχα Prada, φόρεσε φούστα και ροζ τσαντάκι στον ώμο, σε ένα look που κάποιοι στάμπαραν ως «κοριτσίστικο». Ο ίδιος ο Κάλβερτ-Λιούιν, όμως, έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι δεν τον ενδιαφέρει το παραμικρό που λέγεται για το ντύσιμο και το στυλ του.

«Το να δέχεσαι κριτική επειδή ντύνεσαι κάπως διαφορετικά, δεν με απασχολεί. Όταν βλέπω κάποιον να ντύνεται με κάτι που εγώ προσωπικά δεν θα φορούσα, δεν τον κρίνω πια. Απλά αποδέχομαι ότι το άτομο έχει άνεση και αυτοπεποίθηση με αυτά που φοράει»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα