Γκουαρδιόλα: «Ο Ρονάλντο θα σκοράρει ακόμα και στα 75 του»

Βασίλης Μπαλατσός
Γκουαρδιόλα: «Ο Ρονάλντο θα σκοράρει ακόμα και στα 75 του»

bet365

O Πεπ Γκουαρδιόλα παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ και έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως θα σκοράρει ακόμα και μέχρι τα 75 του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει σαν να μην έφυγε ποτέ. O 36χρονος σταρ σε 12 συμμετοχές με τους «Κόκκινους Διαβόλους» έχει βγάλει αρκετές φορές την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τα δύσκολα, έχοντας εννέα γκολ και μια ασίστ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μιλώντας στο Sky Sports ενόψει του τοπικού ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» αποθέωσε τον «CR7», αναφέροντας πως θα σκοράρει μέχρι και στα 75 του χρόνια.

«Θα σκοράρει γκολ σε όλη του τη ζωή. Θα είναι 75 ετών, ίσως αποσυρθεί, αλλά θα είναι στο δικό του μπάρμπεκιου παίζοντας μπάλα και θα σκοράρει. Αυτή η κατηγορία ποδοσφαιριστών, όπως ο Μέσι, όπως ο Ρονάλντο, αυτό που έκαναν την τελευταία δεκαετία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο βάζοντας γκολ και γκολ και γκολ και βοηθώντας την ομάδα τους να κερδίσει, μιλάει από μόνο του. Είναι καλό για την Premier League που επέστρεψε. Η Γιουνάιτεντ ανήκει στον Κριστιάνο και ο Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ. Ταίριαξαν απόλυτα. Αυτό συνέβη στο παρελθόν. Ίσως γίνει στο παρόν και στο μέλλον. Θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα