Ο Κόντε στην Τότεναμ και οι Αγγλοι κάνουν... πάρτι με τα μαλλιά του!

Ο Κόντε στην Τότεναμ και οι Αγγλοι κάνουν... πάρτι με τα μαλλιά του!

Newsroom
Ο Κόντε στην Τότεναμ και οι Αγγλοι κάνουν... πάρτι με τα μαλλιά του!

bet365

Το μαλλί του Κόντε κέντρισε το ενδιαφέρον των Αγγλων, οι οποίοι άφησαν στην άκρη τα επιτεύγματά του με Γιουβέντους, Ιντερ για να παίξουν μπάλα με τις... κομμώσεις του.

Ο Αντόνιο Κόντε ανακοινώθηκε από την Τότεναμ 5000 ημέρες μετά τον τελευταίο τίτλο της ομάδας (League Cup) και οι ελπίδες των Λονδρέζων για την αντεπίθεση αναπτερώθηκαν.. Μπορεί οι οπαδοί των Spurs να αποθεώνουν τις ικανότητές του, ωστόσο τα βρετανικά ταμπλόιντ κάνουν... πάρτι με τα μαλλιά του. Η Sun πήρε τη... μπάλα, θυμήθηκε τον Κόντε με τα πυκνά μαλλιά στη Λέτσε, αλλά κι αυτόν με τα αραιά στη Γιούβε. Η αναδρομή από το 1988 έχει πολλά κουρέματα, αραιά μαλλιά, αλλά και... μεταμόσχευση.

1988

Σε ηλικία 20 ετών ο Κόντε ξεκινούσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, φορώντας την φανέλα της Λέτσε. Το πλούσιο, πυκνό μαλλί του δεν έδινε σε καμία περίπτωση την εντύπωση πως σε λίγο καιρό θα άρχιζε η αντίστροφή μέτρηση για την πρώιμη πτώση τους...

1993

Πέντε χρόνια αργότερα τα πρώτα σημάδια αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Η πλούσια «χαίτη» του αρχίζει σταδιακά να τον αποχαιρετάει, όμως ο Ιταλός αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ξυρίζει το κεφάλι του για να κρύψει την πρώιμη αραίωση.

1994

Στα γήπεδα του Μεξικού για το Μουντιάλ 1994 ο Κόντε αποφάσισε να παρουσιαστεί με μια διαφορετική κόμμωση. Ο νέος τεχνικός της Τότεναμ είχε υιοθετήσει τότε... μπούκλες, την ίδια ώρα όμως που τα σημάδια αραίωσης ήταν ακόμα εμφανή.

1996

Δυο χρόνια αργότερα ο τότε άσος της Γιουβέντους αποφάσισε να μακρύνει το μαλλί του και να προσθέσει ξανθιές ανταύγειες. Μάλιστα αυτό το στυλ φαίνεται πως ήταν ένα από τα αγαπημένα του, αφού το υιοθέτησε για πολλά χρόνια.

1999

Ο Κόντε σκοράρει για την Γηραιά Κυρία απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η πλούσια χαίτη του ανεμίζει. Το μακρύ μαλλί παραμένει, κυρίως όμως στα πλάγια, αφού στο κέντρο του κεφαλιού κυριαρχεί η πρόδηλη αραίωση.

2003

Το 2003 αποφάσισε να σκαρφιστεί κάτι πιο... δημιουργικό. Έχοντας πάρει έμπνευση από την κόμμωση του Μπόμπι Τσάρλτον, ο Κόντε μάκρυνε ακόμα περισσότερο το μαλλί του και το άπλωσε προς τα πλάγια για να καλύψει τα κενά.

2007

Τέσσερα χρόνια αργότερα όμως πήρε την μεγάλη απόφαση. Ο Ιταλός άφησε οριστικά στην άκρη τους προσωρινούς τρόπους για να καλύψει την πρώιμη αραίωση και προχώρησε σε μεταμόσχευση θυλακικής μονάδας.

2012

Πέντε χρόνια υπομονή και το.... θαύμα τελικά ολοκληρώθηκε. Η κόμμωση του Κόντε μοιάζει πιο πυκνή, έντονη και δυναμική από ποτέ, με την επιλογή του για αισθητική επέμβαση να δικαιώνεται μέχρι κεραίας.

Conte

2016

Λίγες αλλαγές παρατηρούνται όταν βρισκόταν ακόμα στον πάγκο της Τσέλσι. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η απόφασή του να κάνει πιο ίσιο το μαλλί και να αφήσει οριστικά πίσω του το παρελθόν με τις μπούκλες...

Conte

2021

Η τωρινή εκδοχή εκπέμπει μεγαλύτερη σοβαρότητα. Με ακόμη πιο πυκνό μαλλί το στυλ του Ιταλού προπονητή αναβλύζει... αρχοντιά με τις γκρι αποχρώσεις να έχουν εξαφανιστεί τελείως προς τέρψη του απόλυτου μαύρου.

Conte

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα