Πογκμπά: Το καλοκαίρι αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ κι επιθυμεί να επιστρέψει στην Γιουβέντους

Κώστας Τόπας
Πογκμπά: Το καλοκαίρι αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ κι επιθυμεί να επιστρέψει στην Γιουβέντους

bet365

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να το έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν ότι δεν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο έλεγε ότι η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη πλέον να αποχαιρετήσει τον Πολ Πογκμπά, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να κάτσει στο τραπέζι μαζί του, για να εξετάσουν το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, λόγω και των υψηλών απαιτήσεων του.

Αυτή τη φορά, δημοσίευμα από την Ιταλία αποκαλύπτει ότι πρώτη επιλογή για τον 28χρονο άσο είναι να φορέσει και πάλι τη φανέλα της πρώην ομάδα του, Γιουβέντους, καθώς στο Τορίνο είχε μερικές από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του από το 2012 έως το 2016.

Το «Sportitalia» αναφέρει ότι ο Μίνο Ραϊόλα είναι σε επαφή με τους διοικούντες την «Γηραιά Κυρία» για την επιστροφή του Πογκμπά στην ομάδα. Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι για να αντέξουν οικονομικά οι «μπιανκονέρι» τον μισθό του, θα πρέπει να πουλήσουν τον Άαρον Ράμσεϊ και είτε τον Γουέστον ΜακΚένι είτε τον Άντριεν Ραμπιό.

Σε περίπτωση που προχωρήσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις, τότε θα είναι σε θέση να προσφέρουν στον Πογκμπά συμβόλαιο αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν συν μπόνους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα