Τότεναμ - Γουέστ Χαμ: Δύο ντέρμπι στο Λονδίνο στα προημιτελικά του Carabao Cup

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ - Γουέστ Χαμ: Δύο ντέρμπι στο Λονδίνο στα προημιτελικά του Carabao Cup

bet365

Η Τότεναμ θα φιλοξενήσει την Γουέστ Χαμ και η Μπρέντφορντ την Τσέλσι στα δυο σπουδαία ματς του Λονδίνου στα προημιτελικά του φετινού Carabao Cup, με την Άρσεναλ να γλιτώνει τα δύσκολα – στη θεωρία – με το ζευγάρωμα που της έτυχε με την Σάντερλαντ.

Η Άρσεναλ ήταν η τυχερή της κλήρωσης για τους «8» του φετινού Carabao Cup, αφού θα κληθεί να τα βάλει με την χαμηλότερης κατηγορίας, Σάντερλαντ, αποφεύγοντας την σύγκρουση με ομάδα της Premier League.

Τα υπόλοιπα τρία ματς είναι... φωτιά, με το Λονδίνο να προετοιμάζεται για ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ. Οι δύο ομάδες τέθηκαν προ ολίγων ημερών αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα και το σύνολο του Μόγιες επικράτησε 1-0.

Με το ίδιο σκορ είχε φύγει νικήτρια από την έδρα της Μπρέντφορντ η Τσέλσι χάρη και σε μια καταπληκτική εμφάνιση του Μεντί, με τις δύο ομάδες να τα ξαναλένε στο ίδιο γήπεδο για τα προημιτελικά του LeagueCup.

Όσο για την Λίβερπουλ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Πρέστον αλλάζοντας όλη την ομάδα, θα τα βάλει με την Λέστερ σε μια πολύ δυνατή πρόκληση για τη συνέχιση της διαδρομής στον θεσμό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα