Μαγκουάιρ: «Όποιος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, είναι λάθος» (vids)

Μαγκουάιρ: «Όποιος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, είναι λάθος» (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαγκουάιρ: «Όποιος δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, είναι λάθος» (vids)

bet365

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έκανε λόγο για ντροπιαστική ήττα από τη Λίβερπουλ, για παίκτες που απογοητεύουν τους εαυτούς τους και την Γιουνάιτεντ και για την ανάγκη άπαντες να κοιτάζονται στον καθρέφτη και ν' αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» με την σκόνη να έχει καθίσει πλέον μετά το υπερηχητικό 5-0 της Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» στο απόγευμα όπου γράφτηκε ιστορία για τους «κόκκινους» και αποτελεί «μαύρη» σελίδα για την Γιουνάιτεντ, μίλησε όσο πιο ανοιχτά γινόταν...

«Ήταν ντροπιαστικό. Δεν αξίζει σε αυτό τον σύλλογο. Ένα από τα πιο άσχημα σημεία της καριέρας μας. Πήγα σπίτι και αναλογίστηκα τις ευθύνες μου, όποιος δεν το έκανε, τότε κάνουν πολύ μεγάλο λάθος...

Αναλαμβάνω ευθύνες για τα γκολ που δεχόμαστε και τις εμφανίσεις μου ως αρχηγός.

Θέλω να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν από δύο μεγάλους τραυματισμούς που είχα. Θέλω να βελτιωθώ.

Απογοητεύσαμε τον προπονητή, τους οπαδούς, τον σύλλογο. Μακάρι όλοι στ' αποδυτήρια ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην τις επιρρίπτουν αλλού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα