O Τεν Χάαγκ αρνήθηκε τις 6 εκατ. λίρες της Νιουκάστλ και παρέμεινε στον Αγιαξ!

Newsroom
O Τεν Χάαγκ αρνήθηκε τις 6 εκατ. λίρες της Νιουκάστλ και παρέμεινε στον Αγιαξ!

bet365

Η Νιουκάστλ θέλησε να κάνει τον Έρικ Τεν Χάαγκ, τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο, αλλά ο Ολλανδός αρνήθηκε την πρόταση!

To καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην Τότεναμ, ωστόσο το deal χάλασε την τελευταία στιγμή. Ο Ολλανδός αποτέλεσε την πρώτη επιλογή των Λονδρέζων, όμως κάποια θέματα στον τρόπο λειτουργίας ήταν αρκετά για να μη μετακομίσει στην Αγγλία. Η Νιουκάστλ πήρε τη σκυτάλη και θέλησε να κάνει την υπέρβαση, προσφέροντας 11 εκατομμύρια λίρες ετησίως στον Τεν Χάαγκ (περισσότερα από 6 εκατ. τα καθαρά).

Αν ο κόουτς του Αγιαξ δεχόταν, τότε, θα γινόταν ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος κόουτς στον πλανήτη, πίσω μόνο από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο, ο Ολλανδός προπονητής έχει επιφυλάξεις για την αποχώρησή του από τον Άγιαξ και φέρεται να έχει τονίσει στο περιβάλλον του πως θα ήθελε ο επόμενος σταθμός του να είναι κλαμπ που ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ.

H Nιουκάστλ μετά την άρνηση δεν άργησε να βρει τον διάδοχό του, αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πάουλο Φονσέκα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα