Ένας 34χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει την Ντέρμπι του Ρούνεϊ

Κώστας Τόπας
Ένας 34χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει την Ντέρμπι του Ρούνεϊ

bet365

Ο 34χρονος Κρις Κίρχνερ, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά της ομάδας που προπονεί ο Γουέιν Ρούνεϊ και το επιβεβαιώνει με μια ανοιχτή επιστολή προς τους φιλάθλους της.

Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας είναι πρόθυμος να σώσει την Ντέρμπι Κάουντι, τον σύλλογο που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και χρεοκόπησε στις 17 Σεπτεμβρίου, αφού δεν μπόρεσε να καλύψει τα χρέη του.

Ο Κρις Κίρχνερ, συνιδρυτής του παγκόσμιου παρόχου τεχνολογίας logistics Slync.io, απηύθυνε ανοιχτή επιστολή στους οπαδούς της Ντέρμπι, ενημερώνοντάς τους για το ενδιαφέρον του να αγοράσει το κλαμπ.

Οι διευθυντές της ομάδας, Άντριου Χόσκινγκ και Καρλ Τζάκσον, βρίσκονται σε αναζήτηση αγοραστή, με τον Κίρχνερ να ζητά έγκριση από την EFL για την ιδιοκτησία του συλλόγου.

«Ξεκινάω τις διαδικασίες που πρέπει να διεξαχθούν με τους διαχειριστές και την EFL. Μαζί με την ομάδα μου έχουμε μιλήσει με τους υπεύθυνους για να ξεκινήσουμε το έργο μας. Οι καλύτερες ιστορίες της ζωής συχνά ξεκινούν μετά από μια αποτυχία και τα καλύτερα χρόνια της Ντέρμπι Κάουντι μας περιμένουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας.

Τη φετινή σεζόν, η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 5 βαθμούς, ύστερα από 14 αγωνιστικές και «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα