Μαν.Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Από τη μια απόγνωση, από την άλλη πάρτι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαν.Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Από τη μια απόγνωση, από την άλλη πάρτι (vid)

bet365

Τεράστια απόσταση στα συναισθήματα των οπαδών των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Από τη μια απόγνωση και δυνατή γιούχα από τους γηπεδούχους και από την άλλη ένα ατελείωτο πάρτι για τους «κόκκινους».

Η παρακάμερα της Λίβερπουλ από το μεγάλο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» που έμεινε στην ιστορία χάρη στο επιβλητικό 5-0 της αρμάδας του Γιούργκεν Κλοπ, φανερώνει πόση μεγάλη διαφορά είχαν τα συναισθήματα που βίωσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων στις εξέδρες.

Από τη μια απόγνωση, γιούχα στους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ στην ανάπαυλα και χέρια ανοιχτά και υψωμένα, δίχως παραπάνω λόγια, αφού δεν βρίσκονταν λέξεις εκείνες τις στιγμές για να περιγράψουν το κάζο.

Από την άλλη, ένα μεγάλο πάρτι στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, με τον Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε να μην μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει και να δείχνει χαμένος στην ευτυχία εκείνων των στιγμών.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα