Κλοπ: «Ο Φιρμίνο παίζει σαν να... εφηύρε τη θέση του ψευτοεννιαριού»

Κλοπ: «Ο Φιρμίνο παίζει σαν να... εφηύρε τη θέση του ψευτοεννιαριού»

Βασίλης Μπαλατσός
Κλοπ: «Ο Φιρμίνο παίζει σαν να... εφηύρε τη θέση του ψευτοεννιαριού»

bet365

O Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την σαρωτική επικράτηση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλεξε το εγκώμιο του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Μπορεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ να τράβηξε τα βλέμματα στην τεράστια νίκη της Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας τρία γκολ και μια ασίστ στο τέρμα του Κεϊτά, όμως εξαιρετικό παιχνίδι έκανε και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις μετά τον θρίαμβο των «κόκκινων» αποθέωσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως παίζει σαν να... εφήυρε τη θέση του «ψετοεννιαριού».

«Ο Σαλάχ κερδίζει την προσοχή όλων και σωστά γίνεται αυτό, όμως ο Φιρμίνο για τους ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, είμαι πολύ σίγουρος πως όταν αποσυρθεί θα γράφουν βιβλία για τον τρόπο που παίζει στη θέση του “ψευτοεννιαριού”. Δεν λέω ότι αυτός ή εμείς εφηύραμε τη θέση, όμως με τον τρόπο που αγωνίζεται μοιάζει να συμβαίνει», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού της Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα