Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έζησαν το όνειρο κάθε Έλληνα οπαδού, έμειναν μόνοι τους στο «Ολντ Τράφορντ» να γιορτάζουν τον θρίαμβο! (vid)

Newsroom
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έζησαν το όνειρο κάθε Έλληνα οπαδού, έμειναν μόνοι τους στο «Ολντ Τράφορντ» να γιορτάζουν τον θρίαμβο! (vid)

bet365

Είδαν από κοντά τον μεγαλύτερο θρίαμβο στο άντρο του «εχθρού», γιόρτασαν με την ψυχή τους κι έμειναν να πανηγυρίζουν και να τραγουδούν με τα φώτα... σβηστά στο «Ολντ Τράφορντ». Οι φίλοι της Λίβερπουλ βίωσαν το απόλυτο όνειρο για κάθε (Έλληνα) οπαδό!

Το κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρούσε κατά χιλιάδες από το ημίχρονο. Αποκαρδιωμένο, δίχως το παραμικρό κουράγιο να στηρίξει την ομάδα του όσο εκείνη γινόνταν έρμαιο στις ορέξεις της «μισητής» Λίβερπουλ. Μετά από ένα 0-5 στο κορυφαίο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου, ασφαλώς τα συναισθήματα θα ήταν ακραία, όσο ακραίο θα ήταν και το μεταξύ τους κοντράστ. Στον αντίποδα, το πέταλο των φιλάθλων της Λίβερπουλ περιέκλεισε το απόλυτο οπαδικό όνειρο.

Την ηδονή ενός ιστορικού θριάμβου μέσα στο άντρο του μεγάλου σου αντιπάλου, το ατελείωτο πάρτι στις εξέδρες, με τους υποστηρικτές των Reds να μένουν... κλειδωμένοι κι ολομόναχοι στο γήπεδο αρκετή ώρα μετά το τέλος του ματς, μέχρι να λάβουν το «πράσινο φως» για την ασφαλή αποχώρησή τους. Και στο διάστημα αυτό να τραγουδούν με όση φωνή τους έχει απομείνει από τις βοές του θριάμβου μετά το καθένα από τα πέντε γκολ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ένα ποδοσφαιρικό όνειρο που συντηρείται στο μυαλό του μέσου Έλληνα οπαδού, ο οποίος απέχει από τα εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στους μεγάλους αντιπάλους εδώ και χρόνια και βρίσκονται μόνο σποραδικά σε κάποιους τελικούς Κυπέλλου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα