Νιούκαστλ: Άνω κάτω τα αποδυτήρια, οι παίκτες δεν θέλουν τον Μπρους

Νιούκαστλ: Άνω κάτω τα αποδυτήρια, οι παίκτες δεν θέλουν τον Μπρους

Νίκος Κικίδης
Νιούκαστλ: Άνω κάτω τα αποδυτήρια, οι παίκτες δεν θέλουν τον Μπρους

bet365

Έκρυθμη η κατάσταση στα αποδυτήρια της Νιούκαστλ, με τον αρχηγό της ομάδας, Τζαμάλ Λασέλς, να πιάνεται στα χέρια με συμπαίκτη του μετά το φινάλε του αγώνα κόντρα στην Τότεναμ.

Μπορεί η Νιούκαστλ να άλλαξε οριστικά σελίδα με την μεταβίβαση των μετοχών της στο πανίσχυρο PIF της Σαουδικής Αραβίας, όμως η αγωνιστική της παρουσία συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία.

Εδώ και αρκετό διάστημα μάλιστα η κατάσταση ήταν έκρυθμη στα αποδυτήρια εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης του συλλόγου και η νέα ήττα από την Τότεναμ στο «St. James Park» λειτούργησε σαν αναμμένο σπίρτο σε... μπαρουταποθήκη.

Όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά media, μετά το φινάλε ο αρχηγός της Νιούκαστλ, Τζαμάλ Λασέλς πιάστηκε στα χέρια με τον συμπαίκτη του Άιζακ Χείντεν και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να τους χωρίσουν και να δώσουν άμεσο τέλος στο περιστατικό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το τελευταίο επεισόδιο επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τις φήμες που κάνουν λόγο για έντονη νευρικότητα εντός των αποδυτηρίων εξαιτίας της παραμονής του Στιβ Μπρους στο τιμόνι της ομάδας.

Η πλειοψηφία των παικτών παρουσιάζεται απογοητευμένη και συγχρόνως εκνευρισμένη με τα τακτικές του Άγγλου και απλώς κάνει υπομονή μέχρι την αναπόφευκτη - όπως όλα δείχνουν - στιγμή της αποδέσμευσής του.

Για την ώρα όμως η νέα διοίκηση της Νιούκαστλ δεν φαίνεται πρόθυμη να προβεί άμεσα σε δραστικές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, καθώς θέλει να πάρει τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή για την διάδοχη κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα