Με λευκές κελεμπίες και μαντήλα οι οπαδοί της Νιουκάστλ (vid)

Κώστας Τόπας
Με λευκές κελεμπίες και μαντήλα οι οπαδοί της Νιουκάστλ (vid)

bet365

Ενθουσιασμένοι οπαδοί της Νιουκάστλ έβαλαν λευκές κελεμπίες και μαντήλες στο κεφάλι τους, ανυπομονώντας να δουν το νέο ξεκίνημα της ομάδας τους, μετά την αγορά του συλλόγου από τους Σαουδάραβες.

Μετά από 14 χρόνια, η Νιούκαστλ άλλαξε σελίδα, καθώς πέρασε κι επίσημα στα χέρια των Σαουδαράβων επενδυτών, με την εξαγορά ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ να εγκρίνεται από την Premier League.

Σήμερα (17/10) στις 18:30 υποδέχεται την Τότεναμ (17/10, 18:30) για την 8η αγωνιστική της Premier League, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», το οποίο θα είναι κατάμεστο, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων εξαφάνισαν τα εισιτήρια από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας τους.

Μάλιστα, μερικοί εξ αυτών είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι η ομάδα τους μπαίνει πλέον σε νέα εποχή, που αποφάσισαν να φορέσουν λευκές κελεμπίες και μαντήλες στο κεφάλι τους και να παρευρεθούν στο γήπεδο της Νιουκάστλ, αρκετές ώρες πριν τη σέντρα με τα «σπιρούνια».

@Photo credits: Associated Press, Twitter: Rob Harris

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα