Σόλσκιερ: «Ο Λίνγκαρντ αξίζει περισσότερο χρόνο από όσο του δίνω»

Σόλσκιερ: «Ο Λίνγκαρντ αξίζει περισσότερο χρόνο από όσο του δίνω»

Βασίλης Μπαλατσός
Σόλσκιερ: «Ο Λίνγκαρντ αξίζει περισσότερο χρόνο από όσο του δίνω»

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λίνγκαρντ, ενώ ανέφερε πως θα έπρεπε να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι στιγμής δεν δείχνει πρόθεση να το ανανεώσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του μίλησε για την περίπτωση του διεθνή ποδοσφαιριστή και επισήμανε πως επιθυμεί την παραμονή του στο «Ολντ Τράφορντ». Ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» θεωρεί τον Βρετανό άσο σημαντικό παίκτη για την ομάδα του, ενώ παραδέχθηκε πως αξίζει περισσότερο χρόνο από όσο αγωνίζεται.

«Θέλουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Λίνγκαρντ, καθώς τον βλέπουμε όλοι ως έναν αρκετά σημαντικό παίκτη. Είναι πάνω σε αυτό ορισμένα πράγματα, αλλά ίσως και σε εμένα να του δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής γιατί το αξίζει. Ευτυχώς μπορούμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τον Τζέσε γιατί πραγματικά τον αξιολογούμε ως έναν σημαντικό παίκτη», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σόλσκιερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα