Γκουαρδιόλα για Στέρλινγκ: «Θέλω χαρούμενους παίκτες, αλλιώς είναι ελεύθεροι να φύγουν»

Γκουαρδιόλα για Στέρλινγκ: «Θέλω χαρούμενους παίκτες, αλλιώς είναι ελεύθεροι να φύγουν»

Newsroom
Γκουαρδιόλα για Στέρλινγκ: «Θέλω χαρούμενους παίκτες, αλλιώς είναι ελεύθεροι να φύγουν»

bet365

Τα σχόλια του Ραχίμ Στέρλινγκ για το μέλλον του δεν έμειναν αναπάντητα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς του άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Σίτι.

Με το ένα πόδι εκτός Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η δυσαρέσκεια του Άγγλου επιθετικού για τον χρόνο συμμετοχής του τον ώθησαν να καταστήσει σαφές πως πλέον είναι ανοικτός σε προτάσεις από άλλα κλαμπ και όπως ήταν φυσιολογικό αυτό το... κάλεσμα προς τους ενδιαφερόμενους δεν άρεσε καθόλου στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πάντως ο Καταλανός τεχνικός δεν φάνηκε να «καίγεται» και ιδιαίτερα για την παραμονή του 26χρονου στο Μάντσεστερ, αφού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Μπέρνλι τόνισε πως όποιος δεν είναι ευχαριστημένος στον σύλλογο είναι ελεύθερος να αποχωρήσει.

«Ο Ραχίμ (σ.σ Στέρλινγκ) είναι δικός μας παίκτης και αν πάνε όλα καλά θα είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και στο μέλλον. Είναι αλήθεια πως θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής όπως όλοι. Κάποιοι παίκτες κάνουν παράπονα όταν δεν αγωνίζονται όσο θέλουν, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ σε κανέναν λεπτά συμμετοχής. Πρέπει να μιλούν με όσα κάνουν στο χορτάρι, τότε είναι η στιγμή τους. Θέλω ο Ραχίμ και όλοι οι παίκτες να είναι χαρούμενοι, πρέπει να είναι ικανοποιημένοι που βρίσκονται σε αυτό το κλαμπ, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση είναι ελεύθεροι να πάρουν όποια απόφαση πιστεύουν πως είναι καλύτερη για το μέλλον τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα