Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τα χώνει στη Νιουκάστλ και στη... νέα εποχή!

Newsroom
Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τα χώνει στη Νιουκάστλ και στη... νέα εποχή!

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι κάθετα αντίθετος με την αγορά της Νιουκάστλ από τους Σαουδάραβες και περνά στην αντεπίθεση!

Μπορεί Τούχελ και Σόλσκιερ να περιμένουν με αγωνία τη νέα εποχή στην Premier League, ωστόσο δεν συντάχθηκαν με τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός τα... έχωσε για όλα όσα έγιναν, στάθηκε στα ανθρώπινα δικαιώματα και περιμένει απαντήσεις.

«Αν το μελετήσουμε σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, ασφαλώς και θα γίνει υπερδύναμη η ομάδα τους. Όμως, είναι η τρίτη ομάδα στον κόσμο που πλέον ανήκει σε... μια ολόκληρη χώρα. Ασφαλώς και τίθενται ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πριν από μερικούς μήνες φωνάζαμε για την European Super League και τις 12 ομάδες, όμως, τώρα είναι σαν να δημιουργείται ένα πανίσχυρος σύλλογος που θα εξασφαλίζει θέση στο Champions League μόνιμα. Κι επίσης δεν ξέρουμε τι ισχύει κι αν υφίσταται το Financial Fair Play. Τι θα σημάνει αυτή η αλλαγή για το ποδόσφαιρο σε γενικότερο πλαίσιο; Θα περίμενα μια ανακοίνωση από τον CEO της Λίγκας, τον Ρίτσαρντ Μάστερς...

Προφανώς η Premier League είπε ΄΄Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να δούμε... ΄΄. Τώρα τα αφεντικά της Νιούκαστλ έχουν χρήματα ν' αγοράσουν ολόκληρο το πρωτάθλημα» τονίζει ο τεχνικός της Λίβερπουλ και σίγουρα οι κουβέντες του για τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Μάικ Άσλεϊ στο fund από την Σαουδική Αραβία θα συζητηθούν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα