Νιουκάστλ: Ο Μπρους μένει με Τότεναμ και... κράζει τον Τύπο!

Νιουκάστλ: Ο Μπρους μένει με Τότεναμ και... κράζει τον Τύπο!

Newsroom
Νιουκάστλ: Ο Μπρους μένει με Τότεναμ και... κράζει τον Τύπο!

bet365

Η Νιουκάστλ επιβεβαίωσε πως ο Στιβ Μπρους θα είναι στον πάγκο της ομάδας κόντρα στην Τότεναμ και ο ίδιος ελπίζει στο... θαύμα της παραμονής στον πάγκο!

«Είχαμε μια εξαιρετικά κουραστική εβδομάδα για να να γνωρίσουμε ανθρώπους και είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε να είμαστε υπομονετικοί και προσεκτικοί στην προσέγγισή μας. Η αλλαγή δεν συμβαίνει πάντα από τη μια μέρα στην άλλη, απαιτεί χρόνο και ακολουθούμε ένα προσεκτικά μελετημένο σχέδιο. Συναντηθήκαμε με τον Στιβ Μπρους και τους παίκτες τη Δευτέρα και τους δώσαμε χρόνο και χώρο για να επικεντρωθούν στην προετοιμασία για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή.

Ο Μπρους είναι αρκετά επαγγελματίας και θα κοουτσάρει την ομάδα με την Τότεναμ. Αν κάνουμε αλλαγές στο μέλλον, ο Στιβ θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Εμείς του ευχόμαστε καλή τύχη στον 1000ο αγώνα του ως προπονητής κι ελπίζουμε να είναι νικηφόρο το ματς» τόνισε το νέο... αφεντικό της Νιουκάστλ, Αμάντα Στέιβλι.

Πάντως, η λίστα με τους προπονητής παραμένει μεγάλη, παρά την άρνηση του Ζινεντίν Ζιντάν και του Μπρένταν Ρότζερς. Βέβαια, ο Στιβ Μπρους συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή, ενώ... κράζει τον Τύπο για τα σενάρια που κυκλοφορούν.

«Ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει; Δεν θα εγκαταλείψω την ελπίδα. Ποιος δεν θα ήθελε να συνεχίσει αυτή η δουλειά. Ποιος δεν θα ήθελε να προπονεί τη Νιούκαστλ. Θα έχω μια ευκαιρία και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ποιος δεν θα ήθελε αυτή την ευκαιρία να βρεθεί στη θέση μου... Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κάνει σωστά τη δουλειά του. Θα κρατήσω την αξιοπρέπειά μου. Είναι δύσκολο αυτό που έχει συμβεί. Δεν είναι σωστό αυτό που έχει γίνει εναντίον μου...» τονίζει ο Μπρους, ο οποίος στο γεμάτο Σεν Τζέιμς Παρκ θα επιδιώξει να κάνει το μεγάλο βήμα... παραμονής!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα