Νιούκαστλ: Λάμπαρντ - Τζέραρντ στους υποψήφιους, μπάτζετ για μεταγραφές πάνω από 240 εκατ. ευρώ!

Νιούκαστλ: Λάμπαρντ - Τζέραρντ στους υποψήφιους, μπάτζετ για μεταγραφές πάνω από 240 εκατ. ευρώ!

Νιούκαστλ: Λάμπαρντ - Τζέραρντ στους υποψήφιους, μπάτζετ για μεταγραφές πάνω από 240 εκατ. ευρώ!

bet365

Στα υπόψιν για τον νέο προπονητή της Νιούκαστλ βρίσκονται και οι Φρανκ Λάμπαρντ - Στίβεν Τζέραρντ, με το διαθέσιμο μπάτζετ μεταγραφών για τον «εκλεκτό» των νέων ιδιοκτητών να ξεπερνά τα 240 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία!

Η έλευση των Σαουδαράβων σηματοδοτεί νέα εποχή στη Νιούκαστλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά και την επισημοποίηση της μεταβίβασης του 80% των μετοχών στο πανίσχυρο PIF του Πρίγκηπα Μοχαμάντ Μπιν Σαλμάν έναντι 350 εκατομμυρίων ευρώ. Και η πρώτη ενδεχομένως κίνηση της νέας διοίκησης, της οποίας ηγείται η CEO και μέτοχος κατά 10%, Αμάντα Στέιβλι, θα είναι όπως όλα δείχνουν η αλλαγή προπονητή, με τον Στιβ Μπρους να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ημέρες.

Πέραν, λοιπόν, του Νο1 στόχου για τη διαδοχή του που ακούει στο όνομα Αντόνιο Κόντε, ψηλά στη λίστα των υποψηφίων σύμφωνα με την «Telegraph» φέρεται να είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Στίβεν Τζέραρντ.

Οι δύο παλαίμαχοι θρύλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου και φρέσκοι στο προπονητικό στερέωμα συγκεντρώνουν αρκετούς πόντους, με τον πρώτο να ψάχνει ομάδα εδώ και σχεδόν έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι (ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ντέρμπι Κάουντι). Ο δεύτερος, από την άλλη, διανύει την τέταρτη σεζόν του στη Ρέιντζερς, προέρχεται από το εκκωφαντικό νταμπλ της περασμένης περιόδου όπου οι Προτεστάντες εξασφάλισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια (και πιο γρήγορα από ποτέ στην ιστορία της σκωτσέζικης Premiership) και έχει πλασαριστεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν ως φυσικός διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ μετά το 2024.

Όποιος κι αν αποδειχθεί ο «εκλεκτός» της Στέιβλι και της νέας διοίκησης, όμως, θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ για μεταγραφές στην Ευρώπη. Με δεδομένο ότι τα οικονομικά της Νιούκαστλ κρίνονται ισορροπημένα, η «Daily Mail» αναφέρει ότι για την επόμενη τριετία οι Καρακάξες θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα 240 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές, χωρίς να υπερβούν το όριο του Financial Fair Play. Πόσο αξίζει συνολικά το τωρινό ρόστερ των Μάγκπαϊζ; Μόλις πέντε εκατομμύρια περισσότερα (245 εκατ. ευρώ)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα