Πρόταση εισαγγελέα να απορριφθεί η καταγγελία βιασμού κατά του Ρονάλντο λόγω παρατυπιών

Πρόταση εισαγγελέα να απορριφθεί η καταγγελία βιασμού κατά του Ρονάλντο λόγω παρατυπιών

Newsroom
Πρόταση εισαγγελέα να απορριφθεί η καταγγελία βιασμού κατά του Ρονάλντο λόγω παρατυπιών

bet365

Ο εισαγγελέας στο Λας Βέγκας πρότεινε την απόρριψη της καταγγελίας της Κάθριν Μαγιόργκα κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό το 2009.

Καλά νέα είχε από το Λας Βέγκας ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς ο εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί λόγω παρατυπιών, η καταγγελία της Κάθριν Μαγιόργκα, για την υπόθεση βιασμού πίσω στο 2009.

Ο Ντάνιελ Αλμπρεγκτς, πιστεύει ότι η αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νεβάδα από την Μαγιόργκα, βασίζεται εν μέρει σε παράνομα έγγραφα από τα «Football leaks», τα οποία δεν έπρεπε να έχουν βρεθεί στην κατοχή της. Παράλληλα, ο δικαστής κατηγορεί την δικηγόρο της γυναίκας, Λέσλι Στόβαλ, ότι ενήργησε με «κακή πίστη» σε αυτήν την υπόθεση.

«Η απόρριψη της υπόθεσης Μαγιόργκα, λόγω της ακατάλληλης συμπεριφοράς του δικηγόρου της, είναι σοβαρή. Αλλά δυστυχώς είναι η μόνη κατάλληλη κύρωση για να εγγυηθεί την ακεραιότητα της δικαστικής διαδικασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλμπρεγκτς, που σημείωσε πως ακόμη κι αν αλλάξει δικηγόρο η καταγγέλλουσα «το δικαστήριο δεν θα είναι σε θέση να πει πόσο μέρος της υπόθεσης βασίζεται μόνο στην ανάμνησή της ή εάν έχει επηρεασθεί από τα έγγραφα των Football Leaks».

Ακόμη, σημείωσε πως «δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Ρονάλντο ή οι δικηγόροι του εκφοβίζουν την Μαγιόργκα ή εμποδίζουν την εφαρμογή του νόμου».

Η εξέλιξη αυτή έφερε ικανοποίηση στην ομάδα του CR7 με τον δικηγόρο του, Πίτερ Κρίστιανσεν, να αναφέρει πως «το δικαστήριο επιθυμεί να επιβάλει τον νόμο με Δικαιοσύνη και συνιστά την απόρριψη της πολιτικής αγωγής εναντίον του κ. Ρονάλντο».

Ο Πορτογάλος δεν αποδέχθηκε ποτέ τις κατηγορίες για βιασμό, ενώ προχώρησε σε συμβιβασμό με την Μαγιόργκα, η οποία ωστόσο αποφάσισε εκ νέου να κινηθεί δικαστικά για το περιστατικό του Ιουνίου του 2009, όταν κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει πως βιάστηκε από τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Τότε δεν είχε ταυτοποιήσει τον φερόμενο δράστη, με την υπόθεση να πηγαίνει στο αρχείο, αλλά μέσω διαρροών αποκαλύφθηκε πως το πρόσωπο αυτό ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μαγιόργκα διεκδικεί 200 εκατομμύρια δολάρια από την αγωγή εις βάρος του ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα