Αγγλία: Ελάχιστες ομάδες έτοιμες για τις κερκίδες ορθίων

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Ελάχιστες ομάδες έτοιμες για τις κερκίδες ορθίων

bet365

Με πολλή προσοχή φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν το εγχείρημα της επαναφοράς των κερκίδων ορθίων οι ομάδες στην Αγγλία και γι' αυτό οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πιλοτικό πρόγραμμα λειτουργίας των θέσεων όπου θα βρίσκονται όρθιοι οπαδοί στα γήπεδα ήταν ελάχιστες...

Από την 1η Ιανουαρίου του 2022 θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα με το οποίο θα τεσταριστεί στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η κατάσταση που θα διαμορφωθεί με τους όρθιους οπαδούς στις εξέδρες των γηπέδων της Premier League και της Championship.

Αν και η ιδέα της μεγάλης επαναφοράς των κερκίδων ορθίων είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς, εν τέλει οι αιτήσεις συμμετοχής από τις ομάδες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ελάχιστες.

Μόλις έξι σύλλογοι από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος ζήτησαν να συμμετέχουν και να έχουν όρθιο κόσμο στις κερκίδες από την έναρξη του 2022.

Τα ονόματα των ομάδων δεν έγιναν γνωστά καθώς είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έγκρισης των αιτήσεων...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα