Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πούλησαν κι άλλες μετοχές οι Γκλέιζερ, αλλά παραμένουν αφεντικά

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πούλησαν κι άλλες μετοχές οι Γκλέιζερ, αλλά παραμένουν αφεντικά

bet365

Στο 69%, που όμως συνεπάγεται τη διατήρηση του απόλυτου ελέγχου, έπεσε το μερίδιο των μετοχών της οικογένειας των Γκλέιζερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας αποφασίσει να παραχωρήσουν κι άλλο κομμάτι του μεριδίου τους...

Μετοχές αξίας 137 εκατ.λιρών αποφάσισαν να θέσουν προς πώληση οι Γκλέιζερ, δίχως όμως να εκφράζουν πρόθεση αποχώρησης...

Οι Αμερικανοί ενημέρωσαν το χρηματιστηριακό τοπίο για την απόφαση που έλαβαν ώστε να παραχωρήσουν άλλες 9,5 εκατομμύρια μετοχές.

Επανέλαβαν πως δεν πρόκειται να έχουν κέρδος εκείνοι από την παραχώρηση και η κίνηση αυτή έρχεται μερικούς μήνες αφότου ο Άβραμ Γκλέιζερ είχε πουλήσει κομμάτι αξίας 70 εκατομμυρίων λιρών από το δικό του μερίδιο.

Η οικογένεια, πάντως, θα συνεχίσει να κατέχει το 69% των μετοχών για να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο στο κλαμπ του Μάντσεστερ.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

PREMIER LEAGUE NEWS FEED