Τσέλσι: Ξεπέρασε και τη Σίτι με τους 12 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα (vid)

Τσέλσι: Ξεπέρασε και τη Σίτι με τους 12 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Ξεπέρασε και τη Σίτι με τους 12 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα (vid)

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν εκείνος που για φέτος συμβιβάστηκε με τον πλουραρισμό στο σκοράρισμα λόγω έλλειψης σέντερ φορ, όμως, η Τσέλσι έχει περισσότερους παίκτες που έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τίμο Βέρνερ και ο Μπεν Τσίλγουελ φαίνεται πως τελικά έκαναν τη διαφορά για τους «μπλε» στο κομμάτι του σκοραρίσματος μέχρι και αυτή, την 7η αγωνιστική, της φετινής Premier League.

Παρά την παρουσία του Ρομέλου Λουκάκου στη γραμμή κρούσης και τη δύναμη που δίνει η παρουσία του Βέλγου αστέρα στην επίθεση των Λονδρέζων, το σύνολο του Τόμας Τούχελ έχει αυτή τη στιγμή 12 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να βάλουν τα ονόματά τους στη λίστα των σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Ξεκινώντας από την άμυνα, οι Τιάγκο Σίλβα και Ρούντιγκερ είχαν πετύχει γκολ στο ντέρμπι με την Τότεναμ, για να έρθει και ο Ρις Τζέιμς να σκοράρει απέναντι στην Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». O Μάρκος Αλόνσο συμπληρώνει το καρέ με το τέρμα που σημείωσε με την Πάλας και άλλος ένας έγινε πλέον ο Μπεν Τσίλγουελ με το υπέροχο σουτ κόντρα στην Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Ενγκολό Καντέ στα χαφ ήταν επίσης ανάμεσα στους σκόρερ της «μάχης» με την Τότεναμ, ο Κρίστιαν Πούλισικ προτού τραυματιστεί είχε πετύχει γκολ στο 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, ο Κόβασιτς είχε βρει δίχτυα απέναντι στην Άστον Βίλα και ο Τρεβόρ Τσάλομπα έχει κάνει φέτος τη διαφορά.

Αν και αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, είχε σκοράρει τόσο στην πρεμιέρα με υπέροχο δεξί σουτ από απόσταση, ενώ πέτυχε και το πρώτο από τα τρία τέρματα κόντρα στους «αγίους» με κεφαλιάψαράκι από το δεύτερο δοκάρι.

Εν συνεχεία έρχεται ο Κάι Χάβερτς με την ανάποδη, πλην όμως εντυπωσιακή, κεφαλιά στο ματς με τη Λίβερπουλ (1-1) στο «Άνφιλντ», ο Λουκάκου έχει τρία τέρματα για φέτος απέναντι σε Άρσεναλ και Άστον Βίλα (2). Πλέον, προστέθηκε πλέον και ο Τίμο Βέρνερ.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Γερμανού μετά τον Απρίλη του 2021 (1-0 τη Γουέστ Χαμ), ενώ, εντός έδρας είχε να σκοράρει από τις 15 του Φλεβάρη στο 2-0 επί της Νιούκαστλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα