Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Καταγγελία για οπαδό των Reds που έφτυσε μέλος του σταφ

Newsroom
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Καταγγελία για οπαδό των Reds που έφτυσε μέλος του σταφ

bet365

Μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, οι Πολίτες έκαναν επίσημη καταγγελία προς την Premier League για οπαδό των Reds που φέρεται να έφτυσε μέλος του σταφ.

Η «ραψωδία» μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» είχε και τρίτο ημίχρονο, λιγότερο... ευχάριστο. Με επίσημη καταγγελία, οι άνθρωποι των Πολιτών υποστήριξαν στην Premier League ότι ένας εκ των οπαδών των Κόκκινων έφτυσε μέλος του σταφ του Πεπ Γκουαρδιόλα, στη διάρκεια του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα μετά την ισοφάριση του Φιλ Φόντεν σε 1-1.

Σύμφωνα με τους πρωταθλητές Αγγλίας, το περιστατικό έχει καταγραφεί σε μία από τις δικές τους κάμερες και πλέον ανοίγει έρευνα από τη διοργανώτρια Αρχή για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη, με τον Γκουαρδιόλα να δηλώνει μετά το ματς ότι έχει εμπιστοσύνη στη Λίβερπουλ πως θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα σε βάρος του:

«Τα μέλη του σταφ μου το είπαν, αλλά δεν το είδα. Είμαι σίγουρος ότι η Λίβερπουλ θα πάρει τα μέτρα της σε βάρος αυτού του ατόμου. Ξέρω πως είναι πολύ μεγαλύτεροι από τέτοιου είδους συμπεριφορές και τη θαυμάζω για αυτό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα