Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Τηλεκατευθυνόμενη μπαλιά ακριβείας του Έντερσον στον Φόντεν (vid)

Νίκος Κικίδης
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Τηλεκατευθυνόμενη μπαλιά ακριβείας του Έντερσον στον Φόντεν (vid)

bet365

Μπαλιά για... σεμινάριο από τον Έντερσον που έβγαλε μόνο του τον Φόντεν απέναντι από τον Άλισον και απέδειξε πως οι ικανότητές του δεν περιορίζονται απλά στα κλασικά καθήκοντα ενός τερματοφύλακα.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως πέρα από τερματοφύλακας θα μπορούσε να ήταν και... μέσος. Και η αλήθεια είναι πως ο Έντερσον το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Το τελευταίο δείγμα της ποδοσφαιρικής του αντίληψης και της άρτιας μακρινής μεταβίβασης που θα ζήλευε μέχρι και ο... Ντε Μπρόινε ήρθε στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Λίβερπουλ.

Στο 44΄ της αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι έκανε απίθανη μπαλιά από την περιοχή του για να βρει τον Φόντεν που έφευγε... μόνος του στο ξέφωτο απέναντι από τον Άλισον.

Παρόλα αυτά ο Άγγλος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, με την φοβερή μεταβίβαση του Έντερσον να μην πιστώνεται ως ασίστ και εκ των πραγμάτων να χάνεται στο... άπειρο της στατιστικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα