Τότεναμ: Πέρασαν μόλις 16 μέρες από το βραβείο και ήρθαν τρία «χαστούκια» (vid)

Τότεναμ: Πέρασαν μόλις 16 μέρες από το βραβείο και ήρθαν τρία «χαστούκια» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ: Πέρασαν μόλις 16 μέρες από το βραβείο και ήρθαν τρία «χαστούκια» (vid)

bet365

Από τις τρεις σερί νίκες στο ξεκίνημα με το αγαπημένο της 1-0, η Τότεναμ έχει βρεθεί να δέχεται ανελέηταν «χτυπήματα» και να υποχωρεί μέσα σε ελάχιστες μέρες κάτω από τη 10άδα της βαθμολογίας της Premier League.

Τα «σπιρούνια» για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος μετά τα ματς με τις Κρίσταλ Πάλας και Τσέλσι, δέχεται τρία τέρματα και φεύγει από το γήπεδο βαριά ηττημένη.

Η Άρσεναλ έκανε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, πέτυχε τρία τέρματα, υπερασπίστηκε όσο μπορούσε το προβάδισμά της στο δεύτερο μέρος, ο Σον μείωσε, ο Μόουρα είχε δοκάρι και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 3-1 για τους «κανονιέρηδες».

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Αρτέτα προσπέρασε τη συμπολίτισσα και μεγάλη της αντίπαλο στη βαθμολογία, ρίχνοντάς την κάτω από την πρώτη 10άδα, ωστόσο, η Τότεναμ κατάλαβε πως στη ζωή και το ποδόσφαιρο όλα μπορούν ν' αλλάξουν πολύ γρήγορα.

Από το 3x3 στην έναρξη της σεζόν και το βραβείο του καλύτερου προπονητή του Αυγούστου για τον Νούνο Σάντο, ήρθαν απανωτά «χαστούκια».

Τρεις ήττες με σύνολο παθητικού 9 γκολ, ο Χάρι Κέιν να συνεχίζει την «ξηρασία» του και η ομάδα έγινε μόλις η δεύτερη στα χρονικά της Premier League με τρεις σερί ήττες έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα.

Ανάλογη επίδοση στη σύγχρονη μορφή της Λίγκας στο παρελθόν είχε μονάχα η Έβερτον την αγωνιστική περίοδο 1993-1994, τερματίζοντας τότε στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα