Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα: Ο Μαρτίνες χόρεψε μπροστά στην εξέδρα μετά το χαμένο πέναλτι (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα: Ο Μαρτίνες χόρεψε μπροστά στην εξέδρα μετά το χαμένο πέναλτι (vid)

bet365

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είδε τη μπάλα από το πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες να εκτοξεύεται προς τις κερκίδες και το πανηγύρισε... χορεύοντας μπροστά στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάθε πέναλτι και μια αφορμή να κάνει το δικό του show. Πόσω μάλλον όταν βγαίνει νικητής από τα έντεκα βήματα, έστω κι αν δεν χρειαστεί να αποκρούσει. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήθελε διακαώς να πάρει την εκτέλεση ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90+1' του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα, οι παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων αποφάσισαν... Μπρούνο Φερνάντες, αλλά αυτό δεν τον χάλασε και πολύ καθώς ο σπεσιαλίστας Πορτογάλος έστειλε τη μπάλα ψηλά στην εξέδρα του «Ολντ Τράφορντ». Ο Αργεντινός κίπερ ασφαλώς το πανηγύρισε έντονα, αφιερώνοντας έναν μικρό λάτιν χορό μπροστά στο κοινό των γηπεδούχων, που είδαν την ομάδα τους να χάνει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να σώσει το αήττητο στο φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα