Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα: «Άνω κάτω» οι Κόκκινοι Διάβολοι για ένα πέναλτι (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα: «Άνω κάτω» οι Κόκκινοι Διάβολοι για ένα πέναλτι (vid)

bet365

Σύγχυση επικράτησε στους Κόκκινους Διάβολους τη στιγμή του πέναλτι, με τρεις ποδοσφαιριστές να περιμένουν καρτερικά πάνω από την άσπρη βούλα για να αναλάβουν την εκτέλεση.

Ένα πέναλτι, τρεις υποψήφιοι εκτελεστές... Μπρούνο Φερνάντες, Πολ Πογκμπά και Κριστιάνο Ρονάλντο στέκονταν υπομονετικά πάνω από την άσπρη βούλα για να αναλάβουν την κρίσιμη εκτέλεση, με τον πρώτο πάντως να έχει αγκαλιάσει τη μπάλα από την πρώτη στιγμή δίχως να την αφήνει.

Την ίδια ώρα, ο... μετρ του «trash-talking» προς τους εκτελεστές των πέναλτι, Εμιλιάνο Μαρτίνες, όπως απέδειξε και στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Κολομβία, ζητούσε πάντως επιδεικτικά από τον CR7 να αναλάβει εκείνος το χτύπημα, πεπεισμένος ότι θα τον νικήσει από τα έντεκα βήματα.

Τελικά Πογκμπά και Κριστιάνο δέχτηκαν την απόφαση του Πορτογάλου, με τον Γάλλο να απομακρύνει τον Ρονάλντο από το σημείο.

Ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ πάντως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του, αφού έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από την εστία, με τους Κόκκινους Διάβολους να... τραβούν τα μαλλιά τους.

Μάλιστα αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά σε συνολικά 23 εκτελέσεις πέναλτι ο πρώην άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αστοχεί με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να σημειώνεται τον Οκτώβριο του 2020.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα