Λουκάκου για ρατσισμό: «Ναι μεν γονατίζουμε, αλλά...»

Λουκάκου για ρατσισμό: «Ναι μεν γονατίζουμε, αλλά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Λουκάκου για ρατσισμό: «Ναι μεν γονατίζουμε, αλλά...»

bet365

Μετά τον Μάρκος Αλόνσο που δήλωσε δημόσια πως έχει σταματήσει να γονατίζει, ήρθε και ο Ρομέλου Λουκάκου να τονίσει πως αυτό πλέον δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερο αποτέλεσμα...

Ο Big Rom μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το αγγλικό ποδόσφαιρο να διώξει τον ρατσισμό από τα γήπεδα και έγινε ακόμα ένας που φαίνεται να θεωρεί πως το γονάτισμα απλά έχει γίνει μια κίνηση... συνήθειας, δίχως ιδιαίτερο νόημα.

Όπως δήλωσε:

«Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο δυναμικό. Ναι, γονατίζουμε, ορισμένοι άλλοι χειροκροτούν, όμως ξανά στο τέλος των αγώνων όλο και κάποιος θα ακούσει μια προσβολή που θα έχει να κάνει με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Θα πρέπει οι αρχηγοί των ομάδων, ή γενικά ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσωπικότητα να κάνουν ένα meeting με τον CEO του Instagram, της Κυβέρνησης, της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Ποδοσφαιριστών για να συζητήσουμε τι να κάνουμε.

Αν θες να σταματήσεις κάτι, τότε μπορείς. Εγώ ξέρω ότι πρέπει να παλέψω όχι μόνο για εμένα, αλλά για τον γιο μου, τα παιδιά που θα κάνω στο μέλλον, τον αδερφό μου, όλους τους συναδέλφους μου, τα παιδιά τους, για όλους... Στο τέλος της ημέρας, το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι για να το απολαμβάνουμε».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα