Μητέρα Ρονάλντο: «Πριν πεθάνω θέλω να τον δω να αγωνίζεται ξανά στην Σπόρτινγκ»

Newsroom
Μητέρα Ρονάλντο: «Πριν πεθάνω θέλω να τον δω να αγωνίζεται ξανά στην Σπόρτινγκ»

bet365

Την επιθυμία της να δει ξανά τον γιο της, Κριστιάνο να αγωνίζεται με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εξέφρασε η μητέρα του Ντολόρες Αβέιρο.

Η μητέρα του σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Βιβέιρος ντα Αβέιρο, μιλώντας στο podcast «ADN de Leao» αναφέρθηκε στο μέλλον του Ρονάλντο και την μεγάλη της επιθυμία.

Αυτή δεν είναι άλλη από το να δει τον Κριστιάνο να φοράει ξανά τη φανέλα της Σπόρτινγκ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως επιθυμία της πριν πεθάνει, είναι να τον δει ξανά με τα χρώματα των «λιονταριών».

«Ο Ρονάλντο πρέπει να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ. Του αρέσει να βλέπει αγώνες της Σπόρτινγκ. Του έχω ήδη πει: "Γιε μου, πριν πεθάνω θέλω να σε δω να επιστρέφεις στη Σπόρτινγκ. "Θα δούμε", είπε, αλλά αν δεν είναι αυτός, θα είναι ο Κριστιανίνιο! Στην ηλικία του, παίζει καλύτερα από τον Ρονάλντο. Τότε, ο Ρονάλντο δεν είχε προπονητή, αλλά σήμερα ο Ρονάλντο είναι ο δάσκαλος του γιου του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα