Νόριτς: Η εκτόξευση του Τζόλη στο νέο FIFA και η κάρτα του Γιαννούλη (pic)

Νόριτς: Η εκτόξευση του Τζόλη στο νέο FIFA και η κάρτα του Γιαννούλη (pic)

Κώστας Τόπας
Νόριτς: Η εκτόξευση του Τζόλη στο νέο FIFA και η κάρτα του Γιαννούλη (pic)

bet365

Τεράστιες διαφορές σε σχέση με την περυσινή σεζόν, διακρίνονται στην κάρτα του Χρήστου Τζόλη στο νέο FIFA, ενώ στα ίδια επίπεδα βρίσκεται αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη.

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι βαθμολογίες των παικτών της Νόριτς για το νέο FIFA που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021. Φυσικά υπάρχει έντονο ενδιαφέρον μιας κι από τη φετινή σεζόν στο ρόστερ των «καναριών», βρίσκονται δύο Έλληνες παίκτες.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη. Η κάρτα του 25χρονου Έλληνα μπακ βαθμολογείται με 74 overall, όπως ακριβώς και στην περυσινή έκδοση του παιχνιδιού, έχοντας 3 αστέρια «skills» και 2 «weak foot». Υψηλή βαθμολογία διακρίνεται στο pace του Γιαννούλη, δηλαδή στην ταχύτητα ενώ για την άμυνά του η FIFA τον έχει βαθμολογήσει με 70.

Οσον αφορά την κάρτα του Τζόλη, υπάρχουν τεράστιες διαφορές συγκριτικά με την περυσινή. Ο 19χρονος επιθετικός βαθμολογείται με 74 overall, ενώ πέρυσι όσο αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ η κάρτα του ήταν 66! Διαθέτει τέσσερα αστέρια σε «skills» και «weak foot», με 86 pace και 71 σουτ.

Το FIFA 22 θα προσφέρει ακόμη πάνω από 100 γήπεδα με τον πλέον επίσημο τρόπο (εμφάνιση και ονομασία) και πάνω από 17.000 παίκτες. Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα ομάδων και πρωταθλημάτων εδώ. Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα γηπέδων εδώ.

αα

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα