Αυτοί που μπήκαν με «ντομπλέτα» στο Ολντ Τράφορντ

Αυτοί που μπήκαν με «ντομπλέτα» στο Ολντ Τράφορντ

Αυτοί που μπήκαν με «ντομπλέτα» στο Ολντ Τράφορντ

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «χτύπησε» δύο φορές στην επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται ποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές πέτυχαν δύο γκολ στο ντεμπούτο τους στην Premier League με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ρουντ Φαν Νιστελρόι

Έναν ολόκληρο χρόνο περίμενε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ολλανδού επιθετικού από την Αϊντχόφεν. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φρόντισε να το ανταποδώσει στην πρώτη του εμφάνιση στην Premier League. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε βρει δίχτυα στον τελικό του Community Shield, όμως το... καλό το κρατούσε για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα της σεζόν 2001-02, η Γιουνάιτεντ ήταν πίσω στο σκορ από τη Φούλαμ με 1-2. Ωστόσο, μέσα σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων, ο Φαν Νιστελρόι «χτύπησε» δύο φορές για τη νέα του ομάδα και την οδήγησε στη νίκη με 3-2.

van

Τζέιμς Γουίλσον

Μία καριέρα που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο Άγγλος φορ. Μετά από πολλά χρόνια στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα τέλη της σεζόν 2013-14 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Το βάπτισμα του πυρός το πήρε στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν τα πάντα είχαν κριθεί. Ο Ράιαν Γκιγκς έδωσε φανέλα βασικού στον 19χρονο – τότε – επιθετικό και αυτός το δικαίωσε. Ο Γουίλσον σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της Γιουνάιτεντ, στη νίκη επί της Χαλ με 3-1. Ωστόσο, στη συνέχεια πήρε την κατιούσα και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία με την Πορτ Βέιλ.

wil

Μάρκους Ράσφορντ

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε στο συγκεκριμένο επίτευγμα... εις διπλούν, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ για το Europa League, στις 25 Φεβρουαρίου του 2016. Ο 18χρονος – τότε – φορ αγωνίστηκε βασικός, σημείωσε δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του με 5-1 και έγινε ο νεότερος σκόρερ του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή η εμφάνιση τον έφερε στην αρχική ενδεκάδα και τρεις μέρες αργότερα, στο ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ, για την Premier League. Ο Ράσφορντ έπιασε εκ νέου την ευκαιρία από τα μαλλιά. Στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, πέτυχε ξανά δύο γκολ, ενώ έδωσε και μία ασίστ στο νικηφόρο 3-2 επί των «κανονιέρηδων» στο Ολντ Τράφορντ.

ras

Ρομέλου Λουκάκου

Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις με την Έβερτον έκαναν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 75 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2017. Όπως συνηθίζει σε κάθε νέα του ομάδα, ο Λουκάκου ήταν «καυτός» από το ξεκίνημα και – όπως πάντα - σκόραρε στο ντεμπούτο του. Το έκανε στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) στον τελικό του UEFA Super Cup, όμως το καλύτερο το κρατούσε για την πρώτη του εμφάνιση με τους «μπέμπηδες» στο πρωτάθλημα. Στο άνετο 4-0 επί της Γουέστ Χαμ, στην πρώτη αγωνιστική της Premier League, ο Λουκάκου άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, σημειώνοντας τα δύο πρώτα τέρματα των γηπεδούχων.

luk

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα