Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ 4-1: Ονειρεμένη επιστροφή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ 4-1: Ονειρεμένη επιστροφή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ 4-1: Ονειρεμένη επιστροφή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

bet365

Ρονάλντο η απόλυτη επιστροφή! Ο Κριστιάνο ήταν ο απόλυτος σταρ του Ολντ Τράφορντ, πέτυχε δυο γκολ, η Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-1 της Νιουκάστλ και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το Ολντ Τράφορντ ήταν καυτό στην υποδοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο, το κλίμα υπέροχο, όμως το τελευταίο σφύριγμα άγγιξε τα ωραιότερα όνειρα των οπαδών της Μάντσεστερ. Ο Ρονάλντο επέστρεψε με δυο γκολ, οι «Κόκκινοι» διέλυσαν με 4-1 τη Νιουκάστλ και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Μα περισσότερο, η ομάδα του Σόλσκιερ έδειξε πως με αυτό το ρόστερ είναι έτοιμη να δώσει μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο της Premier League!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τη διαφορά!

H μπάλα στα δεξιά στον Γκρίνγουντ, ο Μπισάκα κάνει το overlap, o νεαρός φορ της Μάντσεστερ μπαίνει προς τα μέσα κι εκτελεί με το αριστερό. Ο Γούντμαν δεν πάει σωστά προς τη μπάλα, έχει κακή αντίδραση και ο Κριστιάνο είναι εκεί για να σκοράρει, για να ξεσηκώσει το Ολντ Τράφορντ και ν' ακούσει ξανά το όνομά του. Ηταν μόνο αυτός εκεί, κανείς άλλος δεν έτρεξε, γιατί ο Πορτογάλος έχει το ένστικτο του killer! Η φάση του 45+1’ ήταν ό,τι καλύτερο παρακολουθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, με το γκολ να σκορπίζει χαρά και ανακούφιση.

Η Νιουκάστλ για 45 λεπτά έβαλε πολύ δύσκολα στη Μάντσεστερ, απέφυγε τα λάθη και τα πήγαινε περίφημα στο ανασταλτικό κομμάτι. Μέχρι τη φάση του γκολ η Γιουνάιτεντ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν πήρε πρωτοβουλίες, ο Κριστιάνο εκτός από κάποιες ατομικές ενέργειες δεν έβρισκε χώρους, ενώ ο Πογκμπά ήταν εγκλωβισμένος.

Ωστόσο, μια φάση ήταν αρκετή για τον Πορτογάλο σταρ να κάνει τη διαφορά, να φτάσει τα 119 γκολ με τα κόκκινα και να αποθεωθεί από τους οπαδούς. Παράλληλα, σε ηλικία 36 ετών και 218 ημερών έγινε ο γηραιότερος παίκτης της ομάδας που σκοράρει στην Premier League μετά τον Ράιαν Γκιγκς (Φεβρουάριος του 2013).

Ο Κριστιάνο… ξεπάγωσε το Ολντ Τράφορντ!

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πάλι δυνατά, πίεσε, προσπάθησε να βρει χώρους, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αντίθετα, η Νιουκάστλ στην πρώτη καλή ευκαιρία βρήκε δίχτυα! Στο 56’ ο Αλμιρόν… όργωσε το γήπεδο, πέρασε τρεις παίκτες, έβγαλε ιδανικά στον Μαξιμέν, ο τελευταίος έκανε ασίστ στον Μανκίγιο, ο οποίος πέτυχε μόλις το δεύτερο γκολ. Ωστόσο, χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά για να… ξεπαγώσει το Ολντ Τράφορντ. Ποιος τα κατάφερε; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξανά! Ο Σο είδε το σπριντ του Πορτογάλου, μοίρασε υπέροχα και το δυνατό σουτ κατέληξε στα δίχτυα.

Η Νιουκάστλ δεν αντεπιτέθηκε, περίμενε στην άμυνα τη Μάντσεστερ, ελπίζοντας να βρει χώρο για μια επικίνδυνη αντεπίθεση. Όμως οι Πορτογάλοι της Γιουνάιτεντ ήταν σε εξαιρετικό απόγευμα! Στο 80ο λεπτό, η μπάλα έφτασε στον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-1. Το απόγευμα όμως έκλεισε ακόμα καλύτερα! Στις καθυστερήσεις ο Πολ Πογκμπά με υπέροχη ενέργεια έβγαλε στον Λίνγκαρντ, ο οποίος με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 4-1.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα, Μάτιτς, Πογκμπά, Μπρούνο (85'), Κριστιάνο Ρονάλντο, Σάντσο (66' Λίνγκαρντ), Γκρίνγουντ (85' Φαν ντε Μπέεκ)

Νιουκάστλ: Γούντμαν, Κλαρκ (84' Λιούις), Λασέλς, Μανκίγιο (77' Μέρφι), Ρίτσι, Χέιντεν, Αλμιρόν, Μαξιμέν. Γουίλοκ (85' Χέντρικ), Λονγκσταφ, Ζοέλιντον

Οι Λύκοι «δάγκωσαν» ξανά

Είχε επιχειρήσει συνολικά 69 σουτ από την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα. Στο «Vicarage Road», όμως η τύχη επιτέλους της χαμογέλασε και η μοίρα αποφάσισε να την ανταμείψει για τις προσπάθείες της. Αν και χρειάστηκαν 74' απέναντι στη Γουότφορντ, ο Σιεράλτα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ίδιας του της ομάδας για να δώσει το προβάδισμα στους Λύκους και να τους χαρίσει το πρώτο τους γκολ στη σεζόν. Το... σπάσιμο του ροδιού ελάφρυνε τα πόδια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με τον Χουαν Χι Τσαν (83') και κατάφεραν να αποδράσουν με το πρώτο τους τρίποντο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Απόδραση στο... παρά ένα για την Μπράιτον

«Πρωταθληματική» Μπράιτον, σημείωσε την τρίτη της νίκη μέσα σε τέσσερα ματς και παραμένει... στενός κορσές των δυο του Μάντσεστερ, αφού απέχει μόλις έναν βαθμό από την κορυφή. Μπορεί να τα βρήκαν σκούρα για 90΄στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρέντοφορντ, όμως οι γλάροι κατάφεραν να αποδράσουν με το τρίποντο (1-0) χάρη σε γκολ του Τροσάρ δυο λεπτά πριν το φινάλε, συνεχίζοντας έτσι ακάθεκτοι την πορεία τους στη φετινή σεζόν.

«Λευκή» ισοπαλία στο Σαουθάμπτον

Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο «Σέιντ Μέρις», με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι, όμως να μην καταφέρνουν σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλλουν ξεκάθαρη υπεροχή για να φτάσουν στο «χρυσό γκολ». Ο... δαιμονισμένος Αντόνιο αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για στο σύνολο του Μόγιες, με τα νεύρα του λίγο πριν το φινάλε να του «χαρίζουν» μάλιστα την κόκκινη κάρτα. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό και τη Σαουθάμπτον να αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα