Γκουαρδιόλα: «Προς το παρόν ξέρω ότι οι Βραζιλιάνοι παίζουν...» (vid)

Γκουαρδιόλα: «Προς το παρόν ξέρω ότι οι Βραζιλιάνοι παίζουν...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρδιόλα: «Προς το παρόν ξέρω ότι οι Βραζιλιάνοι παίζουν...» (vid)

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα περιμένει νεότερη ενημέρωση αναφορικά με τους Έντερσον και Ζέσους για τη συμμετοχή τους στο ματς με την Λέστερ και έδειξε πως δεν κατανοεί την απόφαση για την ποινή απαγόρευσης στους Βραζιλιάνους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Σίτι βρίσκονται σε μια μικρή λίστα μαζί με τους Άλισον, Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Φρεντ, Ραφίνια και Τιάγκο Σίλβα, οι οποίοι έπειτα από σύσταση της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας τιμωρήθηκαν με απαγόρευση συμμετοχής στις ομάδες τους για πέντε μέρες, λόγω της μη ενσωμάτωσής τους στην εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ωστόσο, όσο περίεργη ήταν αυτή η απόφαση, άλλο τόσο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα κλαμπ του κορυφαίου πρωταθλήματος, τη στιγμή που τα πάντα παραμένουν στον αέρα και ουδείς ξέρει τι γίνεται και γιατί.

Κι αν ο Κλοπ έδειξε πως δεν έχει διάθεση για μεγαλύτερους μπελάδες, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε:

«Προς το παρόν ξέρω ότι παίζουν, δεν έχουμε κάποια άλλη ενημέρωση για τους παίκτες. Θα περιμένουμε να δούμε το Σάββατο τι θα γίνει.

Δεν είμαι υπέρ της κοινής απόφασης, ας αποφασίσει ο καθένας για την ομάδα του. Εμείς θα δούμε το Σάββατο. Οι Αργεντίνοι πήγαν στη Βραζιλία και δεν μπορούσαν να παίξουν.

Οι Βραζιλιάνοι ταξίδεψαν και δεν μπορούν να παίξουν γιατί πρέπει να μπουν σε καραντίνα. Αν δεν “πετάξουν”, τιμωρούνται γιατί μένουν εδώ... Δεν βγάζει νόημα» είπε ο Καταλανός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα